AntiANİME - DefendAnime! [Animeye SON!] +

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka ülkelerin yaptığı şeyleri izlemememizi istiyorsan ; ismini değiştirerek başlayabilirsin neden başka ülkenin dilini ismin olarak kullanıyorsun ?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Lel acaba sayfa kaça kadar devam edecek konu ve kapanacak*
Bu sırada da kaç kişi ban yiyecek*

SavaşlaAşk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ne animesi ne türk filmi gardeş ya kesin şu gavgayı gelin %100 songül onaylı klip izleyin(yani böyle boş beleş dalaşırsanız forum kalitesi düşecek diyom)

Lel acaba sayfa kaça kadar devam edecek konu ve kapanacak*
Bu sırada da kaç kişi ban yiyecek*
ben 16 sayfalık kapanmış konu biliyorum :) forumun rekoru onda

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne animesi ne türk filmi gardeş ya kesin şu gavgayı gelin %100 songül onaylı klip izleyin(yani böyle boş beleş dalaşırsanız forum kalitesi düşecek diyom)

ben 16 sayfalık kapanmış konu biliyorum :) forumun rekoru onda
Blazerdd MMORPG'de 60+ sayfayı geçmişti. Sanırım hala açık konu. RPG Serverlerinde bulabilirsin.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Neden insanların izledikleri şeye karışmaya çalışıyorsunuz? Sevmiyorsanız izlemeyin ama başka birinin izlediğine karışamazsınız...

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Animeyi bu forumda sevmemeyi öğrendim çünkü çoğu kişi Animeciyiz zamqi ve kendini incici sanıp küfür eden kişiler. Ama bazı olgun kişiler de var.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Animeyi, Pikaçu ile sevmiştim, sonra Tsubasa vs. sonra Animeci diye bir şey duyunca. Bune lan sanki terörist ismi olarak algılayıp nefret etmeye başladım. Alt tarafı çizgi film ne animeymiş arkadaş. Animeciyim, animeciyim diyip geçmeyin. Ne animesi çizgifilm izliyorsunuz işte bitti :D