AntiANİME - DefendAnime! [Animeye SON!] +

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Pokemon ne yav :S Ooof ben çok yanlış gelmişim. Pikaçhu'yu ben tek çizgifilm sanıyordum. Adı Pokemonmuymuş oaksdopasdk. Doğru ben daha oynadığım oyunlardaki karakterlerin adlarını bilmiyorum vs. vs. Ben çok çizgifilm izlemem o yüzden karıştırmışım pardon.

Yok cnm bakugandamı anime :S La biz çizgifilm izlememişiz küçükken. Dur 1 dakika, kardeşim Bugs Bunny felan anime değildi dimi :( Ellerim titriyor şuanda şu Twetty felan değil dimi anime? Tom ve Jerry vs. Çizgifilm dimi onlar has çizgifilm.
Ya olum anime izle nolcak. Ölcek misiniz ? Dünyanın sonu mu geliyor sizin için.

ByCrawL

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
NOT: Okumaya üşenmeyin!.#

Anime bir yaşam tarzıdır ağlarsın, sevinirsin, üzülürsün, sinirlenirsin.Fakat, çizgiflimler öylemi hep bir kovalamaca olmuştur çizgifilimlerde yada komedi içerikli vesayre şeyler.
Sen hiç çizgi filimde kan gördünmü, ****** şeyler gördünmü ve yahut bir ısınma bir karakteri hiç sevdinmi...
İşte biz bu olayların bize zevk vermesini yönünden animeyi seviyoruz.Biz bir animeciyiz ve bu böyle sürecek.
Anime izlemeyenler ve bu konuyu açan arkadaşımız sana Death Note'u izlemeni tavsiye ederim animenin bizim için ne olduğunu anlayacaksın çok ilginç duygular veren bir animedir ilk 10 bölümünü izle sonra beğenmezsen beğenmedim de!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evladım her anime kötü değil.
Alakası bile yok -_-
Anlamadın galiba? Japonya'da yeşil, pembe saçlı erkeklerin olmasının sebebi anime.
NOT: Okumaya üşenmeyin!.#

Anime bir yaşam tarzıdır ağlarsın, sevinirsin, üzülürsün, sinirlenirsin.Fakat, çizgiflimler öylemi hep bir kovalamaca olmuştur çizgifilimlerde yada komedi içerikli vesayre şeyler.
Sen hiç çizgi filimde kan gördünmü, ****** şeyler gördünmü ve yahut bir ısınma bir karakteri hiç sevdinmi...
İşte biz bu olayların bize zevk vermesini yönünden animeyi seviyoruz.Biz bir animeciyiz ve bu böyle sürecek.
Anime izlemeyenler ve bu konuyu açan arkadaşımız sana Death Note'u izlemeni tavsiye ederim animenin bizim için ne olduğunu anlayacaksın çok ilginç duygular veren bir animedir ilk 10 bölümünü izle sonra beğenmezsen beğenmedim de!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Anime yaşam tarzıdır ne lan adsghoyıjrdkmfl. Böyle arkadaşları da olumsuz etkilediği için sevmiyorum animeyi.