TheBlueDeath
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Göz büyüklüğü lafın gelişiydiBir dakika Pikaçhunun gözleri küçük ama? KebabReyizinde dediği gibi PePee'nin gözleri kocaman. Ben Anime ve Çizgifilm diye ayırt etmeyelim. Hepine Anifilm diyelim.
![]()
Göz büyüklüğü lafın gelişiydiBir dakika Pikaçhunun gözleri küçük ama? KebabReyizinde dediği gibi PePee'nin gözleri kocaman. Ben Anime ve Çizgifilm diye ayırt etmeyelim. Hepine Anifilm diyelim.
![]()
Ya olum anime izle nolcak. Ölcek misiniz ? Dünyanın sonu mu geliyor sizin için.Pokemon ne yavOoof ben çok yanlış gelmişim. Pikaçhu'yu ben tek çizgifilm sanıyordum. Adı Pokemonmuymuş oaksdopasdk. Doğru ben daha oynadığım oyunlardaki karakterlerin adlarını bilmiyorum vs. vs. Ben çok çizgifilm izlemem o yüzden karıştırmışım pardon.
Yok cnm bakugandamı animeLa biz çizgifilm izlememişiz küçükken. Dur 1 dakika, kardeşim Bugs Bunny felan anime değildi dimi
Ellerim titriyor şuanda şu Twetty felan değil dimi anime? Tom ve Jerry vs. Çizgifilm dimi onlar has çizgifilm.
Ben daha izlediğim çizgifilmlerin ne tür olduğunu bilmiyorum. Şurda bana biri Tom ve Jerry anime desem yerim. Birde yanlış yollara gitmeyelim şimdi anime izlicez diye :hmm:Ya olum anime izle nolcak. Ölcek misiniz ? Dünyanın sonu mu geliyor sizin için.
Naruto izleBen daha izlediğim çizgifilmlerin ne tür olduğunu bilmiyorum. Şurda bana biri Tom ve Jerry anime desem yerim. Birde yanlış yollara gitmeyelim şimdi anime izlicez diye :hmm:
Bunların gözleri küçük. Yapımcısını Skype'den ekleyeyim de "Olum bak Anime kurallarına uygun yap şu gözleri, yoksa izlemem." diyim.Naruto izle
Google amcaya: Naruto TürkAnimeTV diye arat
İzlemeye başlarsın sonra anime seversin.
Ne taktınız göze arkadaşBunların gözleri küçük. Yapımcısını Skype'den ekleyeyim de "Olum bak Anime kurallarına uygun yap şu gözleri, yoksa izlemem." diyim.
![]()
Gözleri büyük olup olması önemli değil olum.Bunların gözleri küçük. Yapımcısını Skype'den ekleyeyim de "Olum bak Anime kurallarına uygun yap şu gözleri, yoksa izlemem." diyim.
![]()
Anlamadığım şu:
Animeden niye nefret ediyrsunuz ?
Evladım her anime kötü değil.Japon kardeşlerimizi olumsuz etkilediği için
Ne taktınız göze arkadaşben vikipedi de yazanı okudum sadece
![]()
Valla @TheBlueDeath 'ın dediğine göre gözleri böyle olmalı. Olmaz kardeşim. Animeyse animeliğini bilecek.Gözleri büyük olup olması önemli değil olum.
Öyle bir kuralda yok.
Korkutmaya mı çalışıyon olum bizi.Valla @TheBlueDeath 'ın dediğine göre gözleri böyle olmalı. Olmaz kardeşim. Animeyse animeliğini bilecek.
![]()
Anlamadın galiba? Japonya'da yeşil, pembe saçlı erkeklerin olmasının sebebi anime.Evladım her anime kötü değil.
Alakası bile yok![]()
Anime yaşam tarzıdır ne lan adsghoyıjrdkmfl. Böyle arkadaşları da olumsuz etkilediği için sevmiyorum animeyi.NOT: Okumaya üşenmeyin!.#
Anime bir yaşam tarzıdır ağlarsın, sevinirsin, üzülürsün, sinirlenirsin.Fakat, çizgiflimler öylemi hep bir kovalamaca olmuştur çizgifilimlerde yada komedi içerikli vesayre şeyler.
Sen hiç çizgi filimde kan gördünmü, ****** şeyler gördünmü ve yahut bir ısınma bir karakteri hiç sevdinmi...
İşte biz bu olayların bize zevk vermesini yönünden animeyi seviyoruz.Biz bir animeciyiz ve bu böyle sürecek.
Anime izlemeyenler ve bu konuyu açan arkadaşımız sana Death Note'u izlemeni tavsiye ederim animenin bizim için ne olduğunu anlayacaksın çok ilginç duygular veren bir animedir ilk 10 bölümünü izle sonra beğenmezsen beğenmedim de!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.