『Arcenia』Hub | Mimar Alımları [Sadece Profesyoneller]

efe138

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler, Açılış için ters giden bir şeyler olmaz ise ve mimarlarımız istikrarlı olur ise 25 Ağustos civarlarında bir tahminimiz var. Sunucumuz Hub olacak içeriği ise; SkyWars, BedWars, EggWars, SkyBlock, Creative, Akademi, Kit PvP, Murder, HerobrineChamber, MineStrike, Survival Games, Hunger Games, Survival, The Walls ve en önemlisi içinde bulunduğu rezil durumdan çıkaracağımız Factions'dır. Factions'ın lapisli kitlesinin de ciddiye alınması gerektiğini bu kitleyi yok saymamamız gerektiğini düşünerek ve bu kitleyi yönlendirmemizin önemli bir rol oynayacağını düşünerek Hard ve Easy olarak 2 ye böldük 2 farklı sunucu olarak hizmete geçireceğiz bu bağlamda amacımız artık bu ülkede "lapisli factions" sunucuların saçmalık olduğunu oyunculara gösterip zora teşvik edeceğiz zor dediğimiz ise zaten olayın özüdür aslında normaline zor demekteyiz zor dememizin sebebi ise olarak açıkcası diamond ve lapis dolu maden alanlarını görüp oynayan bu kitlenin görüşüne göre isimlendirmektir... Mevcut sunucu planlarımız bu şekilde olup sunucumuz yayınlandıktan sonra yeni oyunlar da gelecektir. iyi forumlar..

Bildiriminiz için teşekkürler, bunu biz de fark ettik ve dün bu arkadaşın başvurusunu bu sebepten dolayı değerlendirmedik.
faction açısından çok mantıklı bir düşünce hard factionuna açıldığı zaman ipi verirseniz gelmeyi isterim

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Alımlar devam etmekte olup konu günceldir.

Konu güncel.

Konu güncel olup özel mesaj ve yorum yoluyla yapılan başvurulardan henüz aradığımız mimarı bulamadık.

seal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: 2
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı: Hayır ama MC Evi Build Team'ine katılacağım.
Yapılarınızdan birkaç resim:

Discord veya Skype adresiniz: Discord: Light1923

Son düzenleme:

OrkuNN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız:3
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?):
[/url][/IMG]

Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord):Skype:alp.tr06 Discord:Che Guevara#7818 (Bitişikte Olabilir)

Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?):Hubtürk'ün Build Teamı
[/url][/IMG]

Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord):Skype:alp.tr06 Discord:Che Guevara#7818 (Bitişikte Olabilir)

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?):
[/url][/IMG]

Discord üzerinden iletişime geçilmiştir.

BatuN7

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: Öncelikle küçüklükten beri Minecraft oynuyorum küçüklükten kastığım 2011 yılından beri ve kendimi bildiğim bileli Build işleriyle ilgilenirim ama küçüktük işte ne yaptığımızı bilmezdik o yüzden biz 2013 yılından bu yana Mimar'ım diyebiliriz. ( 4 Yıldır )
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?): Daha önce mimar takımlarıyla çalışmadım fakat çalışacağım kişilere uyum sağlayabilirim.
Yapılarınızdan birkaç resim: Arena.png Arena.png Ada.png
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): Skype: batuhan3045 Eğerki ulaşamazsanız siz bana özelden verin skype adresinizi.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: Öncelikle küçüklükten beri Minecraft oynuyorum küçüklükten kastığım 2011 yılından beri ve kendimi bildiğim bileli Build işleriyle ilgilenirim ama küçüktük işte ne yaptığımızı bilmezdik o yüzden biz 2013 yılından bu yana Mimar'ım diyebiliriz. ( 4 Yıldır )
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?): Daha önce mimar takımlarıyla çalışmadım fakat çalışacağım kişilere uyum sağlayabilirim.
Yapılarınızdan birkaç resim: Ekli dosyayı görüntüle 53288 Ekli dosyayı görüntüle 53288 Ekli dosyayı görüntüle 53289
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): Skype: batuhan3045 Eğerki ulaşamazsanız siz bana özelden verin skype adresinizi.
Skype aracılığıyla iletişime geçilmiştir.

YumuşakKalp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad : Berkehan
Soyad : Kırıcı
Mikrafon var mi : Var
Minecraft isim : moonstar2
Hangi Yetkiyi İstiyorsun peki : mimar
Servere Geldiginde eklemek istediğin ne olurdu : Sw büyümesi için elimden gelen herşeyi eklerim
Servere Geldiginde Silmek istedigin ne olurdu : silmem düzeltirim
şu an Nerdesin : Ankara
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun :5
Bilgilerin Kaç : Çok bilgim var
Komut V.s anlarmısın : Çoğundan anlarım
Build Yetenegin : Bi swnin hubunu bn hazırlamıştım
Kurucu,Admin Sözünü Dinlermisin? : hertürlü
Oyunculara Nasıl Davranırsın : kardeşim arkadaşım abim ablam gibi
hiçbir Serverde Ban yedin mi : yemedim
Serverlerde Mute Yedin mi : yemedim
İyi Birimisin Yoksa Kötü Biri mi : bana göre iyi arkadaşlarım görede iyiyimdir heralde
WorldEdit Herşeyinden anlarmısın %50 Altı Olmacayacak : %100

Minecraft Çocuk! Oyunu mu sence : bence değil bir yetişkinde oynayabilir

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad : Berkehan
Soyad : Kırıcı
Mikrafon var mi : Var
Minecraft isim : moonstar2
Hangi Yetkiyi İstiyorsun peki : mimar
Servere Geldiginde eklemek istediğin ne olurdu : Sw büyümesi için elimden gelen herşeyi eklerim
Servere Geldiginde Silmek istedigin ne olurdu : silmem düzeltirim
şu an Nerdesin : Ankara
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsun :5
Bilgilerin Kaç : Çok bilgim var
Komut V.s anlarmısın : Çoğundan anlarım
Build Yetenegin : Bi swnin hubunu bn hazırlamıştım
Kurucu,Admin Sözünü Dinlermisin? : hertürlü
Oyunculara Nasıl Davranırsın : kardeşim arkadaşım abim ablam gibi
hiçbir Serverde Ban yedin mi : yemedim
Serverlerde Mute Yedin mi : yemedim
İyi Birimisin Yoksa Kötü Biri mi : bana göre iyi arkadaşlarım görede iyiyimdir heralde
WorldEdit Herşeyinden anlarmısın %50 Altı Olmacayacak : %100
Minecraft Çocuk! Oyunu mu sence : bence değil bir yetişkinde oynayabilir
Yapılarınızdan görseller şart.

Son düzenleme:

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba . Sunucunuzda bulunmaktan çok memnun olurum .
>>FORM<<
Kaç yıldır mimarsınız: Bu rolde 1 yıldır görev alıyorum .
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?): Daha önce mimar takımında çalıştığım vardır . Ama ismini hatırlamıyorum .
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): Ben ikisinide kullanıyorum .

>>SKYPE<<
-✵ ๓lเ๏ค๔๏ ✵
>>
DİSCORD<<
-@CoolGamerL
- Yapı görselleriniz eksik
- Discord adresinizin sonunda olması gereken 4 haneli numberic tag eksik.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: 2
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı: Hayır ama MC Evi Build Team'ine katılacağım.

Discord veya Skype adresiniz: Discord: Light1923
Mc evi build ekibi ne zamandan beri basit bir takım?

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-Yapı görselleriniz eksik
>>GÖRSELLER<<
Ekli dosyayı görüntüle 53467 Ekli dosyayı görüntüle 53468 Ekli dosyayı görüntüle 53469

-Discord adresinizin sonunda olması gereken 4 haneli numberic tag eskik .
>>NUMBERİC TAG<<
Görsellerin basitliği dolayısıyla mimari yeteneğinizin bizim için uygun seviyede olmadığı gibi bir gözlem yaptık. Daha fazla ve daha iyi yapılarınız var ise görsellerini atabilir fikrimizin değişmesine yardımcı olabilirsiniz.

YusufProGG

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: 4 YILDIR
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?): BİR ARA legendcraftta çalıştım
Yapılarınızdan birkaç resim: bilgisayar format attı gitti tüm buildler
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord):mlsf Discord yok skypem:yusufgaming9