Arkadaslaarrrr

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ha bu arada zenciyim nigga diye seslenirseniz sevinirim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet cidden zenciyim

Şimdi arkadaştan biraz elektrik almaya başladım :D
Fakat neden kendine nigga denmesini istiyorsun?Belki bilmiyorsundur murica da nigga kelimesi küfür yerine geçer ve TV gibi yerlerde sansürlenir buna filmler de dahil.

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şimdi arkadaştan biraz elektrik almaya başladım :D
Fakat neden kendine nigga denmesini istiyorsun?Belki bilmiyorsundur murica da nigga kelimesi küfür yerine geçer ve TV gibi yerlerde sansürlenir buna filmler de dahil.
Arkadaslar dedigi icin ve bana zenci denmesini seviyorum

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O neden dusundugum seyse :D seni hinzir seni :D banada diyolar

Boy değil malum yerin rengiyle alakalı bir keresinde wc ye girdim işimi hallediyorum teki şaka amaçlı kapıya vurdu kapıalrda tam kapanmazdı zaten <_< kapı açılınca malum şeyi gördü oha kara dedi e işte anlaşıldı şimdi terbiyede gitti. <_<

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Boy değil malum yerin rengiyle alakalı bir keresinde wc ye girdim işimi hallediyorum teki şaka amaçlı kapıya vurdu kapıalrda tam kapanmazdı zaten <_< kapı açılınca malum şeyi gördü oha kara dedi e işte anlaşıldı şimdi terbiyede gitti. <_<
Hahahha bence bu konusma derine inmesin malum cinsel anilarimizi anlatmaya baslicaz bu gidisle :F

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hahahha bence bu konusma derine inmesin malum cinsel anilarimizi anlatmaya baslicaz bu gidisle :F

Face varsa ver istersen arkadaş eklerim seni :D özel konuşmadan da (face) vere bilirsin.
(Vermeler yanlışa kaçmasın kötü oluyor sonra :()