Eleentirik alamadum.![]()
Cidden zenci misin?Ha bu arada zenciyim nigga diye seslenirseniz sevinirim
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Şimdi arkadaştan biraz elektrik almaya başladımEvet cidden zenciyim
Arkadaslar dedigi icin ve bana zenci denmesini seviyorumŞimdi arkadaştan biraz elektrik almaya başladım
Fakat neden kendine nigga denmesini istiyorsun?Belki bilmiyorsundur murica da nigga kelimesi küfür yerine geçer ve TV gibi yerlerde sansürlenir buna filmler de dahil.
Hahah bana da yurtta zenci diye lakap takmışlardıArkadaslar dedigi icin ve bana zenci denmesini seviyorum
O neden dusundugum seyseHahah bana da yurtta zenci diye lakap takmışlardınedenini sormayın ayıp olur şimdi
![]()
Boy değil malum yerin rengiyle alakalı bir keresinde wc ye girdim işimi hallediyorum teki şaka amaçlı kapıya vurdu kapıalrda tam kapanmazdı zatenO neden dusundugum seyseseni hinzir seni
banada diyolar
Hahahha bence bu konusma derine inmesin malum cinsel anilarimizi anlatmaya baslicaz bu gidisle :FBoy değil malum yerin rengiyle alakalı bir keresinde wc ye girdim işimi hallediyorum teki şaka amaçlı kapıya vurdu kapıalrda tam kapanmazdı zatenkapı açılınca malum şeyi gördü oha kara dedi e işte anlaşıldı şimdi terbiyede gitti.
![]()
Face varsa ver istersen arkadaş eklerim seniHahahha bence bu konusma derine inmesin malum cinsel anilarimizi anlatmaya baslicaz bu gidisle :F
Hiç kızla çıktın mı? Sana çıkma isteğinde bulunan oldu mu my nigga?Baska soru yokmu bana ??
CiktimHiç kızla çıktın mı? Sana çıkma isteğinde bulunan oldu mu my nigga?
+ Muhabbet konusun da cevap yaz.