Arkadaşlar Mod ve Pluginli Server Açıcam Gel İçeri

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bildiginiz uzere minecrafta çok pluginli server var bende napsam napsam dedim ve hep plugin hemde mod olan bir server açayım dedim ve hemen işe koyuldum

Özellikler
Sürüm : 1.7.10
Oyun türü : Faction

Şuanlik bu kadar bilgi vereceğim

Modları Sayayım

Elektrik modu olcak artık elektrik uretip lanbalarinizi vb şeyi elektrik ile yapcaksınız
Bu modu yaygın hale getirmek için (Meşale,Işık Taşı,Kızıltaş Lambası ve feneri kaldırmak) elektrik olmadan ışık olmasın yani :)

farming modu oyunda çiftcilere guzel bir haber artık traktorle tarlanızı sürüp ekersiniz traktör ve bir kaç yeni bitki ekledik.

Çift El Modu 2 elinizide kullanacaksiniz kalkan ve kilici bir arada tutacaksiniz

Skin degiştirme pelerin ekleme ve vip uyelerine vermek istedigim kuyruk ekleme modunuda yuklemeyi düşünüyoruz premiuma gerek kalmadan skin degistireceksiniz yani

birçok yeni dost hayvan ve canavarlar ekleyecegiz

Tabi muttefik askeriniz olmadanda kötü olur eyer iyi bir dost asker modu bulursam yukleyecegim

Eğer sizinde bildiğiniz serverde olursa daha güzel olur dediğiniz modlar varsa aşşagidaki kurallara uyarak yaziniz

1-) mod sürümü 1.7.10 olmak zorunda
2-) mod ismini ve kısaca özellikleri ne işe yaradığı hakkında bilgi

Ve birde isteğim var yeni bitki modu bileniniz varsa yazarsa çok mutlu olurum :)

Son düzenleme:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
5-7 moda ihtiyacın var.
1.NEİ
2.OPTİFİNE
3.THERMAL EXP
4. İC 2
5. EXTRA ULT
6.CUSTOM NPC
7.ComputerCraft

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Modlu Sunucu Eğer Bir Youtube Kanalın Veya Bir Fan Kitlen Artık Nereden Fanın Olacaksa Açarsan Pek Tutmaz
Örneğin Bir Youtuber Neydi İsmini Hatırlamıyorum Aboneside 3-5 K Falandı Modlu Sunucu Açtı Giriş 5 TL Ydi Sunucuya Whitelist Alıyorlardı Aylık 5TL Veripte Oynuyordun Sunucuda 40 Kişi Falan Vardı İyi Para Kazandılar
Örneğin Tanınmamış Kişilerin Forumdan Falan Açılan Sunucular Vardı Teknik ve Modlu Birkaç Sunucu Açılmıştı 1 Hafta Sonra Kapatıp Gittiler
Anlayacağın Kişiler Mod Yüklemek İstemiyor Bir Sunucu İçin Ama Tanınmış Biriysen Sadece Seninle Sohbet İçin Para Veripte Oynuyorlar

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Modlu Sunucu Eğer Bir Youtube Kanalın Veya Bir Fan Kitlen Artık Nereden Fanın Olacaksa Açarsan Pek Tutmaz
Örneğin Bir Youtuber Neydi İsmini Hatırlamıyorum Aboneside 3-5 K Falandı Modlu Sunucu Açtı Giriş 5 TL Ydi Sunucuya Whitelist Alıyorlardı Aylık 5TL Veripte Oynuyordun Sunucuda 40 Kişi Falan Vardı İyi Para Kazandılar
Örneğin Tanınmamış Kişilerin Forumdan Falan Açılan Sunucular Vardı Teknik ve Modlu Birkaç Sunucu Açılmıştı 1 Hafta Sonra Kapatıp Gittiler
Anlayacağın Kişiler Mod Yüklemek İstemiyor Bir Sunucu İçin Ama Tanınmış Biriysen Sadece Seninle Sohbet İçin Para Veripte Oynuyorlar
BFCnin açmasını bekliyoruz sırf açsın diye ordu toplayıp evini bascam..

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Himm Fan kitlem yok ama çok iyi sunucu yaparim zaten mod yuklemesi 2 dkk larini almaz yorumun icin sağul modlu svlerde oynanilmamasinin sebebi genelde 1 GB ram olmasi modlar kastırıyor die zaten 1.8 ede bu yüzden geçemedik ama bu sorun optifine ile kalkdiracam ve herkes oynayacak :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Aga normal değil mi? v'etler mod bilmiyor ama ünlü biri açınca giderler sırf yalvarmak için.
Normal Kişinin Açtığı Sunucu Modlu Olunca Zaten İndirme Gereksinimi Duymam 100 Mb İndircende Oyuna Gircende Sonra 1 Hafta Sonra Kapancak Girenlerin Hepsi Ana Bacı Girecek Modlardaki Bugları Yapacak Falan Uğraşılmaz Yani

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rahat ol sen ben 1 haftalik sunucu icin o kadar zahmete girmem[DOUBLEPOST=1439504062,1439504030][/DOUBLEPOST]Teşekkürler @AzlaazTR

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
5-7 moda ihtiyacın var.
1.NEİ
E basınca yan panel <3
2.OPTİFİNE
bilmiyosan öl
3.THERMAL EXP
2ye katlama makineler birsürü şey <3
4. İC 2
Aynı şey <3
5. EXTRA ULT
değişik aletler blocklar <3
6.CUSTOM NPC
npcleri editlemek. :D
7.ComputerCraft
al güncelledim burdan :D

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Guzel kabul edilen deneyecegim bug yoksa kullanacagim modlar

1,2,5,3,4,7

Birde arkadaşlar yukariyada yazayim pelerin,kuyruk ekleme modunu ve çift el modunu yüklemeyi düşünüyorum[DOUBLEPOST=1439507423,1439504377][/DOUBLEPOST]Yorumlar bekleniyor saygı deyer mc türk kullanicilari :)