slayer23
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben küfür ediyormuyum??
hoooop ben küfür etmedim sen oraya ne yerleştirir isen artık o yıldızlar kendi klavyamden bak bida hapıyım
okuyomuyosan
Ben küfür ediyormuyum??
Neyse gençler. Beyninizi daha fazla yormayın. Sakin olun. Moderatöre söyleyin konuyu kapatsınlar.[DOUBLEPOST=1392652997,1392652942][/DOUBLEPOST]
Yani önceden thefrm diye bir forumla bağlantılıydı. Ondan sonra Hosting şirketi TheFRM'yi ve Hackroot'u başka kişilere verince hacklendi. Bu yüzden üye kaybı yaşadı onu diyorum![]()
Yok hayır. Siteyi çalanların ayrı bir sitesi var cryptr diye. Zaten buna pek çalınma diyemezsin hosting şirketini kandırma filan diyebilirsin.[DOUBLEPOST=1392653391][/DOUBLEPOST]Peki geri alınamadı mı ? Siteyi çalanlar hala forum içindeler mi ?
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
Ben küfür algıladım orayı yıldız yapmasaydın keşke :/hoooop ben küfür etmedim sen oraya ne yerleştirir isen artık o yıldızlar kendi klavyamden bak bida hapıyım
okuyomuyosan
Ben site hacklemedim. Çünkü site hacklemek bizim görevimiz değil. Bizim görevimiz sitenin açıklarını bulup bildirmek. Tamam kabul ediyorum bi arkadaşımla yaptık böyle ama 1 kereliğine yaptık biz her gün kredi kartı mı ele geçiriyoruz?? Zaten yaptığımız suç bunuda biliyorum. Amaa 2 tane minecraft hesabı aldığımızıda belirtmek istiyorum daha fazla bir şey yapmadık..[DOUBLEPOST=1392653345,1392653293][/DOUBLEPOST]
Yok hayır. Siteyi çalanların ayrı bir sitesi var cryptr diye. Zaten buna pek çalınma diyemezsin hosting şirketini kandırma filan diyebilirsin.
yav hele şükür sonunda anladın bizi biz sabahtandır sana bunu anlatmaya çalışıyoruz ya altı üstü suçunu kabullenip kurtulacaksın
tamam gençlik sorun haloldu terk edin şimdi burayı![]()
Ben gidiyorum tamam anlatmak istediğimiz anlaşıldı iyi forumlar
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
Az önce banada post kasıyorsun dediler. Elhamdülillah kimin post kastığını çok iyi biliyoruz.Tebrik ederim. (Bazıları post kasar, ben ise beğeni. 1166 Mesaj 380 Beğeni)
Olur böyle şeylerAz önce banada post kasıyorsun dediler. Elhamdülillah kimin post kastığını çok iyi biliyoruz.
Buyur konu :Olur böyle şeyler![]()
Vallahi ben tartışmaları çözmek için takılıyorum forumda genelde veya bilgi vermek veya rapor etmek için1-Neden ikiniz her tartışmada bulunuyorsunuz?
2-Hayırlı olsuni güle güle kullan ProLite.
3-rep istemiyorum ben bunu rep için yazmadım.