Ve eminim düzgün bir strateji ile gayet de güzel satardı. Burada mesele birisi bir konuda bağlı kalsın diğerlerini güzel yapamaz değil. Forum genel oldu ama genelliğine dair hiçbir şey göremiyoruz. Hâla daha oyunların sistem gereksinimleri ile ilgili konular açanlar var, bunlar yerine daha ilgi çekici konular açılmalı.
Sütaş çubuk kraker üretsede eti susamlı krakere devam ederdim. 6-7 yaşından beri en sevdiğim kraker sonuçta.
24 yaşındayım ben, lipton dışında çay, nescafe dışında kahve tüketmem, tat meselesi... İsteyen istediğini yapsın, taklit olarak kalır. O orjinal tatlara rakip olamazsın.
Oyun gruplarına ve oyun tartışmalarına girmek istersem steam topluluğu var zaten, minecraft forumunun tutmasının sebebi steamin bu işe girmemiş olmasıdır

... Ben aradığım bir sorun olursa steamde o oyunun topluluk rehberlerine bakar, anında cevabı bulurum... Çünkü dünya çapında bir topluluk kadar iyi rehber, tartışma ortamı ve tanışma ortamı mod paylaşım arşivi yaratamazsın. yani bu tartışma gerçekten boş..
Oyunlarla ilgili haber okumak istersen Level ve oyungezer var....
Sonuç: Burası oyun forumuna döneli 3-4 ay oluyor nereden baksan, hala açılan 3.cül üye başlıklarının %95 'i minecraftsa kişilerin fikirleri bir şey değiştirmez. Ortada rakamsal bir gerçek var.
Bu arada forum sahibide genel oyun forumlarını sevdiğinden döndürmedi, Adsense problemlerini aşmak için ve mevcut kitleden faydalanıp genel oyun reklamları almayı düşünerek domain değiştirmek zorunda kaldı... Bu forum adsense banlıydı^^ zekice şekilde aştı bu banı , ama sanırım yağmurdan kaçarken doluya tutuldu.. Çünkü forum devri steam ve youtuberlar sayesinde bitti.