VictoryAndGlory
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Forumda birkaç kişi Rabisu'nun reklamını yapmak için sahte olaylar, konular açıyor sonra rabisu düzeltti diyip sıyrılıyorlar
Sonra rabisudan sunucu alalım oluyor olay 
Bilmeden öyle bir şey demek yanlış olur ama şu an durum çok komik. Bungeecord: False yaparsa eğer herkes giriş yapmaktan kurtulup direk ana sunucuya sızar. Bunu Rabisu demiş olsa bile bu bir çözüm değil kritik bir açıktır.Forumda birkaç kişi Rabisu'nun reklamını yapmak için sahte olaylar, konular açıyor sonra rabisu düzeltti diyip sıyrılıyorlarSonra rabisudan sunucu alalım oluyor olay
![]()
Hocam Reklam Yapma Amaçlı Olay Yaratmadım Evet Rabisu nun ismini Kullandım Fakat Sorunumun Çözülmediğini Tekrardan Belirtmek İsterimForumda birkaç kişi Rabisu'nun reklamını yapmak için sahte olaylar, konular açıyor sonra rabisu düzeltti diyip sıyrılıyorlarSonra rabisudan sunucu alalım oluyor olay
![]()
Bir aralar çalışıyordu hani ?Hocam Reklam Yapma Amaçlı Olay Yaratmadım Evet Rabisu nun ismini Kullandım Fakat Sorunumun Çözülmediğini Tekrardan Belirtmek İsterimDeliricem Kafayı Sıyırıcam Çözülmüyor Lanet Olay..
Hocam Sonuç Olarak Olayım ÇözüldüBen Ona Bakarım...
Yok Hocam Satın Aldığım VPN İle Bile Denedim OlmuyorÇakıyor Olayı Plugin
Arkadaşlar Sorunu Çözdüm Bungeecord Dosyasına AdressLimit Plugini Yükledim. AdressLimit: 1 Yaptım Ondan Sonra ÇakmaLobi deki ve skyblocktaki spigot.yml dosyalarının içindeki tab-complete: -1 vei bungecord:false yaptım sunucuları başlatınca düzeldi...
NOT: Rabisu Destek Sağolsun.. Aynı SOrunu Yaşayanlar Düzeltebilir...
Bir Aralardı. Testi Yanlış Gerçekleştirmişim Demek kiBir aralar çalışıyordu hani ?
Kimin çalışması acaba ? Hem bu kadar önemli bir şey ise arkadaşlar kendi launcherlerini kodlasınlar oradan kolaylıkla oyuncuların mac adreslerini alabilirler ?Mac Adresi ile kayit sistemi olması gerekli ama o konu daha galiba olmadı üstünde çalışılıyor.
Mac adresi: Pc üzerindeki network kartını tc kimlik numarası gibi bir şey asla değişmez.
Anca network kartını değişitirsin öyle değişir.
Mac Adresi hiçbir şekilde değişmez.
Not: Çalışmaları devam ediyormuş.