Bana lamer diyenler :D

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
/ aramaya llJackSparrowll Yazın çıkar + simdi bana lamer diyen tipler bu en kolaylardan bunu biliyoruz Simdi gelin Kali Linux'e yiyorsa. Windows 7'nin port açıgını bulup bilgisayara sızın bekliyorum. Fud crypter yapmak kolay degil onuda söyliyim.Hemde runtime asla yapamassınız sizin gibi lamerler daha ne dedigini bilmiyor. Minecraft'ta Türkiyenin en iyi 2. serverini hacklemekse kolay degil New York Times'i saldırı timiyle çökertmekte kolay degil. en kolayı sizin buraya gelip bana laf atmanız. birşeyi araştırmayıp belkide kıskanıp konuşmak çok kolay.
Biz turkhackteam'da böyle alavere dalavere ile undergraund'a girmedik
Ney yani wolftaym hack yapmıycakmısın ? :o:o:o:o

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1

Evladım kapı orada,daha underground yazmayı bilmiyorsun.TurkHackTeam'ında %85'i lamer zaten,Google'ye 'hacker nasıl olunur' yazan kişilerin büyük çoğunluğu orada sende dahil olmak üzere.Port bulmak zormuş,IP bul,Portscanner ile ara varsa CMD'den Microsoft'un Uzak Masaüstü sistemini kullan.
Asıl bunlar lamer işi,program kullanmak ne zamandan beri zor oldu ?
Sadece iki üç tane kıytırık Microsoft Özelliği bilmen seni hacker yapmaz.
Daha program yazmayı bilmiyorsun büyük ihtimal ile burada bize hacker kafası yapıyorsun.Sonrada benimle alay ediyorlar sence niye ? :)

THT zaten seneler öncesinden forumdu,büyük ihtimal ile benimde üyeliğim vardır.
Lamer topluluğu,altını bile çizerim.
LAMER TOPLULUĞU
Bi titreşimlide buna gönderelim akıllanır belki.

death1369

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Durumlar*
haha :D sql açığı bulmak zor iştir hele shell yapmak yardım ettigin icin teşekkür ederim :D buda lamer olmadigimin kaniti :D kıskanç :D
sayfaya bakarsan o kadar kişi içinde niye bi kişi cevap vermedi; hepsi lamer.
fazlasiyla cahilsin biliyomusun bu yazdigim SHELL'i bile bilmeyen kendini hacker sanan lamerler var (Baya fazla)[DOUBLEPOST=1433343299,1433343132][/DOUBLEPOST]
Evladım kapı orada,daha underground yazmayı bilmiyorsun.TurkHackTeam'ında %85'i lamer zaten,Google'ye 'hacker nasıl olunur' yazan kişilerin büyük çoğunluğu orada sende dahil olmak üzere.Port bulmak zormuş,IP bul,Portscanner ile ara varsa CMD'den Microsoft'un Uzak Masaüstü sistemini kullan.
Asıl bunlar lamer işi,program kullanmak ne zamandan beri zor oldu ?
Sadece iki üç tane kıytırık Microsoft Özelliği bilmen seni hacker yapmaz.
Daha program yazmayı bilmiyorsun büyük ihtimal ile burada bize hacker kafası yapıyorsun.Sonrada benimle alay ediyorlar sence niye ? :)

THT zaten seneler öncesinden forumdu,büyük ihtimal ile benimde üyeliğim vardır.
Lamer topluluğu,altını bile çizerim.
LAMER TOPLULUĞU
exploit'e program mi diyorsun sen? ulan lamer ulan lamer al sana exploit bakalim böylemiymis
Site ismi; forum.minecraftturk.com [HACKLE] hackle'ye basinca olmuyo bu isler
@rayandu06 @Quaris @zRedDragon

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
haha :D sql açığı bulmak zor iştir hele shell yapmak yardım ettigin icin teşekkür ederim :D buda lamer olmadigimin kaniti :D kıskanç :D
fazlasiyla cahilsin biliyomusun bu yazdigim SHELL'i bile bilmeyen kendini hacker sanan lamerler var (Baya fazla)[DOUBLEPOST=1433343299,1433343132][/DOUBLEPOST]
exploit'e program mi diyorsun sen? ulan lamer ulan lamer al sana exploit bakalim böylemiymis
Şimdi sen wolftaym hack yapamazmısın ? :(

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@rayandu06 @Quaris @zRedDragon
Tamam sen lamerliğe devam et :(

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
2 site çökerten çocuğun kendine hacker dediği memleket işte ne bekliyorsunuz filmlere özenip hackertyper.com da vicdani mastürbasyon yapıyorlar.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Neyse bu konu iyice saçmalamaya başladı. Sonuç olarak @death1369 istersen dünyanın gelmiş geçmiş en iyi hackeri ol; benim nazarımda değerin sokakta geçen köpekten daha azdır; çünkü bir köpek azda olsa ekosisteme fayda verir. Ama "hacker"'lik denen "meslek" milletin emeğini bozmak, çalmaktır. Böyle bir işi yaptığını gururla söyleyerek hava atıyor; hatta saygı istiyorsan; senin değerin bırak sokaktaki köpeği; o köpeğin bıraktığı dışkıdan daha azdır

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Neyse bu konu iyice saçmalamaya başladı. Sonuç olarak @death1369 istersen dünyanın gelmiş geçmiş en iyi hackeri ol; benim nazarımda değerin sokakta geçen köpekten daha azdır; çünkü bir köpek azda olsa ekosisteme fayda verir. Ama "hacker"'lik denen "meslek" milletin emeğini bozmak, çalmaktır. Böyle bir işi yaptığını gururla söyleyerek hava atıyor; hatta saygı istiyorsan; senin değerin bırak sokaktaki köpeği; o köpeğin bıraktığı dışkıdan daha azdır
Hacker'ların tek görevi site çökertmek vs. değil canum :(
Güvenlik açıklarını falan bulanlar kim sanki*

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hackerler Siyah şapkalı ve Beyaz şapkalı olarak ikiye ayrılır :(... (Neyse, onun dışında dediğin her şey doğru.)