Thraenkost
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 1
Abi yaw çok pahalı olmaz ki
Bencede Biraz inmesi lazımAbi yaw çok pahalı olmaz ki
bana sadece 2 gb serveri kaça verirsin yanında hiçbir şey olmsına gerek yokTüm forum zıplayıp küçük bir deprem yaratır ise bedava vereceğiz.
25 TL ile
2gb sunucu
Ts3
Web sitesi
Destek
Veriyoruz daha ne yapalım arkadaşlar. İnsaf.
bana sadece 2 gb serveri kaça verirsin yanında hiçbir şey olmsına gerek yok![]()
Ftp de olmasın panelde olmasınbana sadece 2 gb serveri kaça verirsin yanında hiçbir şey olmsına gerek yok![]()
Bu fotograf 4 gun oncesine aittir 70 online 0 lag (tps gozuktugu gibi) inanmayanlar gelip gorebilirler. BATIHOST FARKI16GB VDS Almanya Lokasyon aldım Maşallah 70 kişi yağ gibi server
CPU Kullanımı = %16
Ram Kullanımı = %63
Daha ne olsun be !
![]()
Bu fotograf 4 gun oncesine aittir 70 online 0 lag (tps gozuktugu gibi) inanmayanlar gelip gorebilirler. BATIHOST FARKI
Dusuncelerim:
Cok ei sunuculari var ram arizasi ciktiginde 4-5 saat icinde yeni sunucuma kavusup play.sonmezmc.com domaini bagladilar hem hizli hem ucuz hem kalite Uzak masaustuyle istediginiz seyi yapin film bile izleniyor tek minecraft degil yani, umarim daha cok oyuncuyla karsinizda olucam
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En İyi Sunucu Bende Olsun İstiyorum Hangi Lokasyon Hangi Sunucuyu Almalıyım ?Tüm forum zıplayıp küçük bir deprem yaratır ise bedava vereceğiz.
25 TL ile
2gb sunucu
Ts3
Web sitesi
Destek
Veriyoruz daha ne yapalım arkadaşlar. İnsaf.