Batihost.com | Minecraft Oyun Sunucusu Satışları | KARNE HEDİYESİ !

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
tasarımı dışında gerçekten başarılı bir hosting yakında geçmeyi düşünüyorum
bide mobil ödemede %25 komisyon olmasa tadından yenmez :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Komisyon telekom şirketlerinden kaynaklı, 5 liraya ininal alip gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

GorkemFx

>Play.minetix.com<
En iyi cevaplar
0
Kendi sunucum burda ve gayet güzel ilgileniyorlar her zaman batihost Başarılar

bibabibo

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi bir konu aç ve herkes bilgilensin. Yoksa böyle laf atıp gitmek hiç iyi bir davranış değil. Benim konum olmasa cevap vermeyeceğim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Eq4ReX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
batihostun bence sunumu kötü bana serveri 2 güne verdiler ama serverları kaliteli

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) olumlu eleştirin için teşekkürler, daha dikkatli olacağımızdan emin olabilirsin.

batihostun bence sunumu kötü bana serveri 2 güne verdiler ama serverları kaliteli

nasıl 2 günde verdiler? senin durumun extreme bir durum olmalı?
hafta içi en fazla 1 2 saat sürüyor, hafta sonu ise akşam alıyorsun? hafta sonu da 1 2 saat içinde vermek için
gerekli çalışmaları yapıyoruz?

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) olumlu eleştirin için teşekkürler, daha dikkatli olacağımızdan emin olabilirsin.

nasıl 2 günde verdiler? senin durumun extreme bir durum olmalı?
hafta içi en fazla 1 2 saat sürüyor, hafta sonu ise akşam alıyorsun? hafta sonu da 1 2 saat içinde vermek için
gerekli çalışmaları yapıyoruz?
Bide sayın batıhost bey bu sadece bir öneridir.Ödeme sisteminiz çok karmaşık ben ilk ödeme yaptığımda korkmuştum anlamamıştım fazla paramı kestiler diye ödeme sisteminizi biraz daha kolaylıştırabilirsiniz.Saygılarımla batıhost bey buarada geçmiş kandiliniz kutlu olsun kutlamayı unuttum özür dilerim

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla Şu Sunucu işine ilk girdiğim bilişim firması Batıhosttu. Batihost gibi sayılı bilişim firmalarına önemin artmasından yanayım. Hem Oyuncuların dilinden anlıyorlar hem de ceplerinden. Ayrıca en ufak bir sorunda destek ekibi ister geç olsun ister erken çok sağlıklı cevaplar veriyorlar. Şahsen en dandik ticketlarım bile maks 1-2 saatte cevaplandı. Üstüne son zamanlarda yaptıkları kampanyalar daha da dikkatleri üzerlerine çekti bu yüzden de ticari zekalarıını bir kez daha görmüş olduk :) Batihost Ekibine yaptıkları ve yapacakları her şey için teşekkür eder ve Başarılar Dilerim...

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
3 yıldır hizmet aliyorum ve 0 sıkıntı :)
batihost daha iyisini yapana kadar en iyi firma :)