Batihost.com | Minecraft Oyun Sunucusu Satışları | KARNE HEDİYESİ !

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
16GB VDS Almanya Lokasyon aldım Maşallah 80 kişi yağ gibi server :)
CPU Kullanımı = %16
Ram Kullanımı = %63
Daha ne olsun be !

Son düzenleme:

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
16GB VDS Almanya Lokasyon aldım Maşallah 70 kişi yağ gibi server :)
CPU Kullanımı = %16
Ram Kullanımı = %63
Daha ne olsun be !

Bu fotograf 4 gun oncesine aittir 70 online 0 lag (tps gozuktugu gibi) inanmayanlar gelip gorebilirler. BATIHOST FARKI
Dusuncelerim:
Cok ei sunuculari var ram arizasi ciktiginde 4-5 saat icinde yeni sunucuma kavusup play.sonmezmc.com domaini bagladilar hem hizli hem ucuz hem kalite Uzak masaustuyle istediginiz seyi yapin film bile izleniyor tek minecraft degil yani, umarim daha cok oyuncuyla karsinizda olucam :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

StringCraft

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu fotograf 4 gun oncesine aittir 70 online 0 lag (tps gozuktugu gibi) inanmayanlar gelip gorebilirler. BATIHOST FARKI
Dusuncelerim:
Cok ei sunuculari var ram arizasi ciktiginde 4-5 saat icinde yeni sunucuma kavusup play.sonmezmc.com domaini bagladilar hem hizli hem ucuz hem kalite Uzak masaustuyle istediginiz seyi yapin film bile izleniyor tek minecraft degil yani, umarim daha cok oyuncuyla karsinizda olucam :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buyrun buda az once cektigim fotograf

xTheBlack

Marangoz
En iyi cevaplar
0
BATİHOST.COM Firması Sizi Tercih Edeceğim Başka Firmalar Bana Göre Hiç İyi Değil
İlkten Dusuk Sonra Buyuk Bir Sunucu Alıcağım Eğer Bana Ortak Olmak İsteyen Arkadaşlar Varsa Skype:iAliOsmanTR
EN İYİ BATİHOST BAŞKA FİRMA YOK :keyif::keyif:

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Su islerim bitsin pc baaina gwceyim bi 10 yada 16 gb alicam senelik skyblock sw belki crrativede eklerim yada sonraya birakirim batihost cok iyi bi lac kez ortaklarla felan tercih ettik en iyisi bnce bati host

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iKudu99

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Reklam vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz? Forum bilgim pek yok ama reklam hazırlayabilirim.