Tamamen açıklarsak Biseksüel olduğumu da söyleyebiliriz ama o duruma göre değişir.Şimdi şuna açıklık getirelim. Eş cinsel misin? Erkekleri mi seversin? Yoksa kızları mı seversin? Ona göre seni bir konuşmaya ekleyeceğim için de bol bol kız var açuk saçuk![]()
Uygarlık düzeyiyle alakalı bir şey değil.Babasının ''Aslan Oğlum Benim!'' diye çağırdığı adam kalkıp minnoş olursa babası neler hisseder?O ne yazık ki ailenin uygarlık düzeyi ile alakalı bir şey. Senin yaşında birine o kadar karışıyorlar ise birinin aileni uyarması lazım.
Sen benim aileme geri kafalı mı demeye çalışıyorsun?Aslında doğal tepkiler verirler ve yumuşak yaklaşırlar sonra da düzeltmeye çalışırlar.Anladım ama ailesi "geri kafakı" değil ise bu duruma gayet doğal tepkiler verir, yaklaşırlar.
Uygarlık düzeyiyle alakalı bir şey değil.Babasının ''Aslan Oğlum Benim!'' diye çağırdığı adam kalkıp minnoş olursa babası neler hisseder?
Sen benim aileme geri kafalı mı demeye çalışıyorsun?
Beynin ile anlamıyorsun herhalde. Ben yoloman'ın durumunu kastettim "Eğer ailesi geri kafalı değiller ise gayet doğal yaklaşırlar" der iken.Uygarlık düzeyiyle alakalı bir şey değil.Babasının ''Aslan Oğlum Benim!'' diye çağırdığı adam kalkıp minnoş olursa babası neler hisseder?
Sen benim aileme geri kafalı mı demeye çalışıyorsun?
Başka bir konuda bayanlara yan gözle bakmak Haramdır yanacaksınız hüloo diyorsun burada 360 derece dönüyorsun bakıyorumda.Şimdi şuna açıklık getirelim. Eş cinsel misin? Erkekleri mi seversin? Yoksa kızları mı seversin? Ona göre seni bir konuşmaya ekleyeceğim için de bol bol kız var açuk saçuk![]()
Aslın da burada yaptığınız bir hata. ''Eş cinsel olmak gayet normal'' diyerek eş cinsel olmadığınız halde kendinizi zorlayarak eş cinsel olmak biraz sorunlu bir davranış değil mi sizce de?Bazen bazı kişileri sırf havalı gözükmek için bile ben ateistim veya ben gayim diyebiliyor bunları da biliyoruz fakat sen öyle değilsin sen gay de değilsin.Tamamen açıklarsak Biseksüel olduğumu da söyleyebiliriz ama o duruma göre değişir.
Değil. Belirli bur hastalık olarak tanımlanıyor ama yargılanamaz. Onlara göre de senin bayanlardan hoşlanman garip ama sana bir şey demiyor. Artık şu at gözlükletinizi çıkartın!Aslın da burada yaptığınız bir hata. ''Eş cinsel olmak gayet normal'' diyerek eş cinsel olmadığınız halde kendinizi zorlayarak eş cinsel olmak biraz sorunlu bir davranış değil mi sizce de?Bazen bazı kişileri sırf havalı gözükmek için bile ben ateistim veya ben gayim diyebiliyor bunları da biliyoruz fakat sen öyle değilsin sen gay de değilsin.
Sanırım burada bana karşı çıkabilmek için beni her nerede olursam olayım 7/24 dikizliyorsun ? tabii ki daha kendi cinsim ile cinsel bir ilişkiye girmedim ama sanırım bu o kişiye olan duygularımı değiştirmiyor.Aslın da burada yaptığınız bir hata. ''Eş cinsel olmak gayet normal'' diyerek eş cinsel olmadığınız halde kendinizi zorlayarak eş cinsel olmak biraz sorunlu bir davranış değil mi sizce de?Bazen bazı kişileri sırf havalı gözükmek için bile ben ateistim veya ben gayim diyebiliyor bunları da biliyoruz fakat sen öyle değilsin sen gay de değilsin.
Benim hatam özel konuşmadaydım @MUHDE ile konuşurken yanlışlıkla senin mesajına yazmışım O mesajı.Beynin ile anlamıyorsun herhalde. Ben yoloman'ın durumunu kastettim "Eğer ailesi geri kafalı değiller ise gayet doğal yaklaşırlar" der iken.
O altını çizdiklerim benim lafım değil senin lafın O konu da bile kızlara baktığımı yazmıştım da sen okuyamıyordun değil mi?Başka bir konuda bayanlara yan gözle bakmak Haramdır yanacaksınız hüloo diyorsun burada 360 derece dönüyorsun bakıyorumda.
Müminden ,coni sinse dönüşüyor adam.
YANACAKSIN B-) !
360 derece dönüş.Benim hatam özel konuşmadaydım @MUHDE ile konuşurken yanlışlıkla senin mesajına yazmışım O mesajı.
Dün de yanlışlıkla bir server konusuna mesaj atmıştım
O altını çizdiklerim benim lafım değil senin lafın O konu da bile kızlara baktığımı yazmıştım da sen okuyamıyordun değil mi?
Ayrıca bakınız = Başkalarının ayıplarıyla ilgilenen kendi ayıbı görmezmiş. (Hz. Ali)
Bir sorun mu vardı? Beni ezmeye çalışıyorsan git öp kendini çocuk.Ben bu forum da ki hentaü muhabbetini başlatan 2 kişiden biriyim malesef![]()
Tikizleme kısmı doğru fakat sana karşı çıkmak için yaptığım doğru değil.Sanırım burada bana karşı çıkabilmek için beni her nerede olursam olayım 7/24 dikizliyorsun ? tabii ki daha kendi cinsim ile cinsel bir ilişkiye girmedim ama sanırım bu o kişiye olan duygularımı değiştirmiyor.
Tam olarak nerede oturuyorsun da beni dikizleyebiliyorsunTikizleme kısmı doğru fakat sana karşı çıkmak için yaptığım doğru değil.
Müslüman mısın kardeş? Ben seni korumak istiyordum sadece.
Ben bir şey demiyırum sadece söyledim ama Bir konuda 'Mübarek' başka bir konuda 'coni sins' olmak biraz garibime kaçtı.Benim hatam özel konuşmadaydım @MUHDE ile konuşurken yanlışlıkla senin mesajına yazmışım O mesajı.
Dün de yanlışlıkla bir server konusuna mesaj atmıştım
O altını çizdiklerim benim lafım değil senin lafın O konu da bile kızlara baktığımı yazmıştım da sen okuyamıyordun değil mi?
Ayrıca bakınız = Başkalarının ayıplarıyla ilgilenen kendi ayıbı görmezmiş. (Hz. Ali)
Bir sorun mu vardı? Beni ezmeye çalışıyorsan git öp kendini çocuk.Ben bu forum da ki hentaü muhabbetini başlatan 2 kişiden biriyim malesef![]()
Adamların benim foruma üye olduğumdan beri %50 sapık olduğumdan haberleri yok 360 derece dönüş diyip duruyorlar.360 derece dönüş.