Beni değerlendirin !

Ben değerlendirin.

• Tatlınında tatlısı cix jojuk.

Kullanılan: 2 8.0%
  • Güzel biridir tatlı biridir sıkça konuşuruz.

• Arada muhabbet ederiz o kadar sıkı değil aramız.

Kullanılan: 7 28.0%
  • Bu şahsiyeti bu konu ile tanımış oldum :(

Kullanılan: 4 16.0%
  • Birkaç tartışmamız olsa da iyi jojuktur.

• Forumdan gitse mutlu olurum.

Kullanılan: 1 4.0%
  • Allah onun belasını versin ben onun ta neyse sustum tamam :(

Kullanılan: 7 28.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi şuna açıklık getirelim. Eş cinsel misin? Erkekleri mi seversin? Yoksa kızları mı seversin? Ona göre seni bir konuşmaya ekleyeceğim için de bol bol kız var açuk saçuk :(
Tamamen açıklarsak Biseksüel olduğumu da söyleyebiliriz ama o duruma göre değişir.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O ne yazık ki ailenin uygarlık düzeyi ile alakalı bir şey. Senin yaşında birine o kadar karışıyorlar ise birinin aileni uyarması lazım.
Uygarlık düzeyiyle alakalı bir şey değil.Babasının ''Aslan Oğlum Benim!'' diye çağırdığı adam kalkıp minnoş olursa babası neler hisseder?
Anladım ama ailesi "geri kafakı" değil ise bu duruma gayet doğal tepkiler verir, yaklaşırlar.
Sen benim aileme geri kafalı mı demeye çalışıyorsun?Aslında doğal tepkiler verirler ve yumuşak yaklaşırlar sonra da düzeltmeye çalışırlar.

KebapDefender

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uygarlık düzeyiyle alakalı bir şey değil.Babasının ''Aslan Oğlum Benim!'' diye çağırdığı adam kalkıp minnoş olursa babası neler hisseder?

Sen benim aileme geri kafalı mı demeye çalışıyorsun?
Beynin ile anlamıyorsun herhalde. Ben yoloman'ın durumunu kastettim "Eğer ailesi geri kafalı değiller ise gayet doğal yaklaşırlar" der iken.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şimdi şuna açıklık getirelim. Eş cinsel misin? Erkekleri mi seversin? Yoksa kızları mı seversin? Ona göre seni bir konuşmaya ekleyeceğim için de bol bol kız var açuk saçuk :(
Başka bir konuda bayanlara yan gözle bakmak Haramdır yanacaksınız hüloo diyorsun burada 360 derece dönüyorsun bakıyorumda.
Müminden ,coni sinse dönüşüyor adam.

YANACAKSIN B-) !

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamen açıklarsak Biseksüel olduğumu da söyleyebiliriz ama o duruma göre değişir.
Aslın da burada yaptığınız bir hata. ''Eş cinsel olmak gayet normal'' diyerek eş cinsel olmadığınız halde kendinizi zorlayarak eş cinsel olmak biraz sorunlu bir davranış değil mi sizce de?Bazen bazı kişileri sırf havalı gözükmek için bile ben ateistim veya ben gayim diyebiliyor bunları da biliyoruz fakat sen öyle değilsin sen gay de değilsin.

KebapDefender

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslın da burada yaptığınız bir hata. ''Eş cinsel olmak gayet normal'' diyerek eş cinsel olmadığınız halde kendinizi zorlayarak eş cinsel olmak biraz sorunlu bir davranış değil mi sizce de?Bazen bazı kişileri sırf havalı gözükmek için bile ben ateistim veya ben gayim diyebiliyor bunları da biliyoruz fakat sen öyle değilsin sen gay de değilsin.
Değil. Belirli bur hastalık olarak tanımlanıyor ama yargılanamaz. Onlara göre de senin bayanlardan hoşlanman garip ama sana bir şey demiyor. Artık şu at gözlükletinizi çıkartın!

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sanırım burada bana karşı çıkabilmek için beni her nerede olursam olayım 7/24 dikizliyorsun ? tabii ki daha kendi cinsim ile cinsel bir ilişkiye girmedim ama sanırım bu o kişiye olan duygularımı değiştirmiyor.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beynin ile anlamıyorsun herhalde. Ben yoloman'ın durumunu kastettim "Eğer ailesi geri kafalı değiller ise gayet doğal yaklaşırlar" der iken.
Benim hatam özel konuşmadaydım @MUHDE ile konuşurken yanlışlıkla senin mesajına yazmışım O mesajı.
Dün de yanlışlıkla bir server konusuna mesaj atmıştım :(
Başka bir konuda bayanlara yan gözle bakmak Haramdır yanacaksınız hüloo diyorsun burada 360 derece dönüyorsun bakıyorumda.
Müminden ,coni sinse dönüşüyor adam.

YANACAKSIN B-) !
O altını çizdiklerim benim lafım değil senin lafın O konu da bile kızlara baktığımı yazmıştım da sen okuyamıyordun değil mi? :(
Ayrıca bakınız = Başkalarının ayıplarıyla ilgilenen kendi ayıbı görmezmiş. (Hz. Ali)

Bir sorun mu vardı? Beni ezmeye çalışıyorsan git öp kendini çocuk.Ben bu forum da ki hentaü muhabbetini başlatan 2 kişiden biriyim malesef :(

KebapDefender

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim hatam özel konuşmadaydım @MUHDE ile konuşurken yanlışlıkla senin mesajına yazmışım O mesajı.

O altını çizdiklerim benim lafım değil senin lafın O konu da bile kızlara baktığımı yazmıştım da sen okuyamıyordun değil mi? :(
Ayrıca bakınız = Başkalarının ayıplarıyla ilgilenen kendi ayıbı görmezmiş. (Hz. Ali)

Bir sorun mu vardı? Beni ezmeye çalışıyorsan git öp kendini çocuk.Ben bu forum da ki hentaü muhabbetini başlatan 2 kişiden biriyim malesef :(
360 derece dönüş.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım burada bana karşı çıkabilmek için beni her nerede olursam olayım 7/24 dikizliyorsun ? tabii ki daha kendi cinsim ile cinsel bir ilişkiye girmedim ama sanırım bu o kişiye olan duygularımı değiştirmiyor.
Tikizleme kısmı doğru fakat sana karşı çıkmak için yaptığım doğru değil. :(
Müslüman mısın kardeş? Ben seni korumak istiyordum sadece.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pff olay benim gay/biseksüel olmamdan buralara kadar geldi. Kavga etmeyin isteyen istediği kişi ile sevişir xd[DOUBLEPOST=1420910170,1420910120][/DOUBLEPOST]
Tikizleme kısmı doğru fakat sana karşı çıkmak için yaptığım doğru değil. :(
Müslüman mısın kardeş? Ben seni korumak istiyordum sadece.
Tam olarak nerede oturuyorsun da beni dikizleyebiliyorsun :(

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Ben bir şey demiyırum sadece söyledim ama Bir konuda 'Mübarek' başka bir konuda 'coni sins' olmak biraz garibime kaçtı.

360 derece dönüyorsun lafını ben sana dedim bu arada 'yan gözle bakmak haramdır' dedin yeme bizi

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
360 derece dönüş.
Adamların benim foruma üye olduğumdan beri %50 sapık olduğumdan haberleri yok 360 derece dönüş diyip duruyorlar.
Sorun bakalım şu adamlara ben başından beri kızlar ile hentaü alakalı muhabbetler edip durmuyor muyum?
@Skaduush ve @MUHDE
Ben sadece orada yapılan bir davranışın haram şeyler içerdiğini söylemiştim fakat şu @LordT fırlayıp Orada bitmiş olan kavgayı burada da çıkarmak için çabalıyor ve siz de bu üyeye uyuyorsunuz.
@LordT bunda ki amacın nedir?