Beyler lütfen eğer kullanmadığınız premium hesap yada gift code varsa verin

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben hiçbir şekilde premium hesap alamam çünkü bir sunucuda 5 tl vip almak için gizli gizli kontörümden aldım oda sadece bir kere ve ablam bunu farketmiş ve babam duyunca iyice bi kızdı hayatımda 1 kerecik 5 tllik bir vip aldım başka hiç online bir sitede yada vb. para harcamadım ve harcayamam fakat minecraft 5 tl değil tam 50 tl eğer aşağıda vericeğim tag listden birilerinde eğer fazladan premium hesap , gift code varsa lütfen bana verebilirmisiniz tabi bana alın demiyorum eğer boşta varsa isterseniz verebilirsiniz .
ayrıca aşağıdaki tag listteki kişiler başta schaffer79 ve zorinkun olmak üzere değer verdiğim sevdiğim insanlardır (aşk anlamında değil tabii ki :D )
@Schaffer79 @Zorinkun @BeyondBirthday @BeyondBirthday_ @TheProfessional @98IamLegend98 @AzlaazTR
sıralama en sevdiğim kişiden en sevmediğime doğru gidiyor ama burda en sevmediğim kişi yok hepsini çok seviyorum sıralama bundan ibaret nefret ettiğim kişiyi yazmam zaten tag liste :D ve evet birdaha söyleyim lütfen boşta minecraft premium gift code, vb. varsa ve kullanmıyorsanız bir iyilik yapıp bana verebilirsiniz :)

ByLaxor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim skypen varsa ekle bası hesaplar var :D . Veririm sana .

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
birinin 2 tane prezi vardı ama adını unuttum ve verirmi bilmiyorum

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki elimde fazla bir premium yok, olsa kesinlikle verirdim ^-^