McRada
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben hiçbir şekilde premium hesap alamam çünkü bir sunucuda 5 tl vip almak için gizli gizli kontörümden aldım oda sadece bir kere ve ablam bunu farketmiş ve babam duyunca iyice bi kızdı hayatımda 1 kerecik 5 tllik bir vip aldım başka hiç online bir sitede yada vb. para harcamadım ve harcayamam fakat minecraft 5 tl değil tam 50 tl eğer aşağıda vericeğim tag listden birilerinde eğer fazladan premium hesap , gift code varsa lütfen bana verebilirmisiniz tabi bana alın demiyorum eğer boşta varsa isterseniz verebilirsiniz .
ayrıca aşağıdaki tag listteki kişiler başta schaffer79 ve zorinkun olmak üzere değer verdiğim sevdiğim insanlardır (aşk anlamında değil tabii ki )
@Schaffer79 @Zorinkun @BeyondBirthday @BeyondBirthday_ @TheProfessional @98IamLegend98 @AzlaazTR
sıralama en sevdiğim kişiden en sevmediğime doğru gidiyor ama burda en sevmediğim kişi yok hepsini çok seviyorum sıralama bundan ibaret nefret ettiğim kişiyi yazmam zaten tag liste ve evet birdaha söyleyim lütfen boşta minecraft premium gift code, vb. varsa ve kullanmıyorsanız bir iyilik yapıp bana verebilirsiniz
ayrıca aşağıdaki tag listteki kişiler başta schaffer79 ve zorinkun olmak üzere değer verdiğim sevdiğim insanlardır (aşk anlamında değil tabii ki )
@Schaffer79 @Zorinkun @BeyondBirthday @BeyondBirthday_ @TheProfessional @98IamLegend98 @AzlaazTR
sıralama en sevdiğim kişiden en sevmediğime doğru gidiyor ama burda en sevmediğim kişi yok hepsini çok seviyorum sıralama bundan ibaret nefret ettiğim kişiyi yazmam zaten tag liste ve evet birdaha söyleyim lütfen boşta minecraft premium gift code, vb. varsa ve kullanmıyorsanız bir iyilik yapıp bana verebilirsiniz