- En iyi cevaplar
- 0
@Schaffer79 cicifir benim içinde değerlidir.dostum skefırın benim gözümde özel bi yeri var kimse kapamaz o yeri
@Schaffer79 cicifir benim içinde değerlidir.dostum skefırın benim gözümde özel bi yeri var kimse kapamaz o yeri
adam bana vericek işte istemeklede oluyor CANIMBöyle istemekle olmuyor maalesef canım
gir artık forumada ver bası hesaplarıKardeşim skypen varsa ekle bası hesaplar var. Veririm sana .
benim çok ihtiyacım var 1 tanesini bana verirsen çok mutlu olurumoff elimde 3 hesap var haftada 2-3 pre hesap satın alıyorum can sıkıntısından yakında çekiliş yapıcam bi 20-30 tane filan dağıtırım heralde hele bi karta para yükliycek vakit bulsam şu an 3 tane var 1 ini kullanıyorum 2 si var bayramdada alırım bi 2-3 tane dağıtıcam
malesef şimdi veremem birazdaha alıyım toplu vericem ama skypemi ekleyebilirsin yakından haberdar olabilirsin en geç bayram bitişi dağıtırımbenim çok ihtiyacım var 1 tanesini bana verirsen çok mutlu olurum
ya lütfen bak premium için denemediğim kalmadı haftada 2 3 tane alıyomuşşun işte 1 tanesini bana ver ne kaybedersin ? ne kazanırsın = beni mutlu etmekmalesef şimdi veremem birazdaha alıyım toplu vericem ama skypemi ekleyebilirsin yakından haberdar olabilirsin en geç bayram bitişi dağıtırım
bizede verirsin hareldeoff elimde 3 hesap var haftada 2-3 pre hesap satın alıyorum can sıkıntısından yakında çekiliş yapıcam bi 20-30 tane filan dağıtırım heralde hele bi karta para yükliycek vakit bulsam şu an 3 tane var 1 ini kullanıyorum 2 si var bayramdada alırım bi 2-3 tane dağıtıcam
yalvarıyorum ver 1 tanesinimalesef şimdi veremem birazdaha alıyım toplu vericem ama skypemi ekleyebilirsin yakından haberdar olabilirsin en geç bayram bitişi dağıtırım
şimdi olmaz ama belki bugun veririm 2 sinide isteyen eklesin skype: westdarptr1yalvarıyorum ver 1 tanesini
Kullanıcı adın ne ya *-*artık premium OoO cok mutluyum !
hocam tekkit oyniyah mi ?Kullanıcı adın ne ya *-*
Özelden Robocraft oynayalım mı? Yazıp bir de yorum olarak tekkit oynayalım mı? Demekhocam tekkit oyniyah mi ?
aynen yaaaÖzelden Robocraft oynayalım mı? Yazıp bir de yorum olarak tekkit oynayalım mı? Demekşu sıralar güzel bir sunucuda takılasım var ComputerCraftla falan uğraşırım
Bulunca güzel server varsa Türklerde olsun gelirim ben
![]()