Beyler lütfen eğer kullanmadığınız premium hesap yada gift code varsa verin

Myrddin

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
off elimde 3 hesap var haftada 2-3 pre hesap satın alıyorum can sıkıntısından yakında çekiliş yapıcam bi 20-30 tane filan dağıtırım heralde hele bi karta para yükliycek vakit bulsam şu an 3 tane var 1 ini kullanıyorum 2 si var bayramdada alırım bi 2-3 tane dağıtıcam

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
off elimde 3 hesap var haftada 2-3 pre hesap satın alıyorum can sıkıntısından yakında çekiliş yapıcam bi 20-30 tane filan dağıtırım heralde hele bi karta para yükliycek vakit bulsam şu an 3 tane var 1 ini kullanıyorum 2 si var bayramdada alırım bi 2-3 tane dağıtıcam
benim çok ihtiyacım var 1 tanesini bana verirsen çok mutlu olurum

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
malesef şimdi veremem birazdaha alıyım toplu vericem ama skypemi ekleyebilirsin yakından haberdar olabilirsin en geç bayram bitişi dağıtırım
ya lütfen bak premium için denemediğim kalmadı haftada 2 3 tane alıyomuşşun işte 1 tanesini bana ver ne kaybedersin ? ne kazanırsın = beni mutlu etmek

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bizede verirsin harelde :D

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Var Schaffer abi gel 10 ekimde cekilis var gruba gel

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
hocam tekkit oyniyah mi ?
Özelden Robocraft oynayalım mı? Yazıp bir de yorum olarak tekkit oynayalım mı? Demek :p şu sıralar güzel bir sunucuda takılasım var ComputerCraftla falan uğraşırım :D Bulunca güzel server varsa Türklerde olsun gelirim ben :D

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özelden Robocraft oynayalım mı? Yazıp bir de yorum olarak tekkit oynayalım mı? Demek :p şu sıralar güzel bir sunucuda takılasım var ComputerCraftla falan uğraşırım :D Bulunca güzel server varsa Türklerde olsun gelirim ben :D
aynen yaaa :D bu arada hesap
mcsg den shotbow dan mı ne ban yemiş ünlü swlerden zaten o swlerle işim olmaz modlu swlere filan girdim qeyf yaptım sonra bi baktım cracked sunucular 10 basarmış o swlere :D fakat normal mc sunucularına filanda gircem cok mutlu oldum yaw :D