Beyler lütfen eğer kullanmadığınız premium hesap yada gift code varsa verin

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Özelden Robocraft oynayalım mı? Yazıp bir de yorum olarak tekkit oynayalım mı? Demek :p şu sıralar güzel bir sunucuda takılasım var ComputerCraftla falan uğraşırım :D Bulunca güzel server varsa Türklerde olsun gelirim ben :D
fairones kapanmiş sonra fark ettim olayi robocraft yaptim :D

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
şifresi değişebiliyomuki ilkdefa senden duyuyuom[DOUBLEPOST=1412254502,1412254386][/DOUBLEPOST]
şifresi değişebiliyomuki ilkdefa senden duyuyuom
gerçekten ilk defa senden duyuyorum ama evet bana ait değil ama adam siteye girerkenki bi güvenlik soruları varya onun cevabını söyliycek 3 4 güne cünkü oda baskasından almış ve siteye girebilsem skin değiştiririm zaten :) bu arada mcsg ve shotbow netten hack banı var benim o swlerle işim olmaz aslında hep modlu premium serverlere girdim dünden beri :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
şifresi değişebiliyomuki ilkdefa senden duyuyuom[DOUBLEPOST=1412254502,1412254386][/DOUBLEPOST]
gerçekten ilk defa senden duyuyorum ama evet bana ait değil ama adam siteye girerkenki bi güvenlik soruları varya onun cevabını söyliycek 3 4 güne cünkü oda baskasından almış ve siteye girebilsem skin değiştiririm zaten :) bu arada mcsg ve shotbow netten hack banı var benim o swlerle işim olmaz aslında hep modlu premium serverlere girdim dünden beri :D
Güvenlik sorusuyla bi tane hesap ta bana verin bari :D