AtakanRS
osu!
- En iyi cevaplar
- 0
Anakart ve işlemci uyumsuz.
Anakart Özelliklerinde i3 için tasarlandı yazıyor?
Anakart ve işlemci uyumsuz.
Anakart soketi : 1150Anakart Özelliklerinde i3 için tasarlandı yazıyor?
nasıl anlıyoruz uyumsuz oldugunu?Anakart ve işlemci uyumsuz.
Anakart soketi : 1150
İşlemci soketi : 1155
Sence uyar mı ?
Soketten.nasıl anlıyoruz uyumsuz oldugunu?
Ne diyorsun sen ?!? Sence o kasa o kadar verimli mi ? Boş bir kasa ve 80+ 400w ile çok rahat işin içinden kalkar o sistem. Şimdi 750ti yi oradan kaldır ve yerine r9 280 koy...
4 fps için o kadar para vermek çok makul değil. Mantle açtın mı zaten aradaki fark neredeyse hiç yok gibi...R9 280X Dual X Daha iyi
mantle ne oluyor?4 fps için o kadar para vermek çok makul değil. Mantle açtın mı zaten aradaki fark neredeyse hiç yok gibi...
O kasadaki güç kaynağı 12v kanalından 432 veriyor plz :'(Ne diyorsun sen ?!? Sence o kasa o kadar verimli mi ? Boş bir kasa ve 80+ 400w ile çok rahat işin içinden kalkar o sistem. Şimdi 750ti yi oradan kaldır ve yerine r9 280 koy...
directX gibi düşün. Bunun farkı işlemcinin ilk çekirdeğe çok yük bindirip performansın düşmesine neden olmak yerine her çekirdeğe eşit olarak bölüştürüyor. Bu sayede %30'Dan %100 e kadar performans artışı sağlanabiliyor durumuna bağlı olarak.mantle ne oluyor?
Benim kasamdaki de 12v den 180 veriyor. Ama maşallah hiçbir sorunu yok...O kasadaki güç kaynağı 12v kanalından 432 veriyor plz :'(
Bileşenlerin gücü yetiyordur plz...directX gibi düşün. Bunun farkı işlemcinin ilk çekirdeğe çok yük bindirip performansın düşmesine neden olmak yerine her çekirdeğe eşit olarak bölüştürüyor. Bu sayede %30'Dan %100 e kadar performans artışı sağlanabiliyor durumuna bağlı olarak.
Benim kasamdaki de 12v den 180 veriyor. Ama maşallah hiçbir sorunu yok...
3450 ekran kartı, pent duo core e5200, p5kpl-a.m se anakart,Bileşenlerin gücü yetiyordur plz...
@Alps'e sor plz :'(3450 ekran kartı, pent duo core e5200, p5kpl-a.m se anakart,
İşlemci minimum 65watt çekiyor. ekran kartı oc li o yüzden gereğinden fazla çekebilir emin değilim :/
Anakarttan haberim yok. Açıkla bakalım ?
Konu ne çok uzadı ya. Bütçe max 2000 tl ise r9 285 pentium g3258 ve asus h81m plus güzel olur. Pentium iğrenç diye geçmeyin çünkü intel 20. Yılın anısına i5 performansına kadar gelebilecek overclock yapabilmemizi sağlayan bir işlemci yaptı. H81m plus ta bunu destekliyor bana inanmayan technopattaki düşük bütçeli oyun bilgisayarı toplama videosunu izleyebilirler. Tek kötü yanı g3258 2 çekirdek ama testlerde iyi performans veriyor. tabii ki overcloklu halde. Ben oc ile uğraşamam diyorsan en azından fx8320 ve r9 285 al 280 de mantle desteği yok. Fiyatı daha düşürmek istersen fx6850 veya fx6300 alabilirsin.@Alps'e sor plz :'(
G3258 oc ile i5 performansımı ? Bi teknozürtçü daha @AlpsKonu ne çok uzadı ya. Bütçe max 2000 tl ise r9 285 pentium g3258 ve asus h81m plus güzel olur. Pentium iğrenç diye geçmeyin çünkü intel 20. Yılın anısına i5 performansına kadar gelebilecek overclock yapabilmemizi sağlayan bir işlemci yaptı. H81m plus ta bunu destekliyor bana inanmayan technopattaki düşük bütçeli oyun bilgisayarı toplama videosunu izleyebilirler. Tek kötü yanı g3258 2 çekirdek ama testlerde iyi performans veriyor. tabii ki overcloklu halde. Ben oc ile uğraşamam diyorsan en azından fx8320 ve r9 285 al 280 de mantle desteği yok. Fiyatı daha düşürmek istersen fx6850 veya fx6300 alabilirsin.