Biraz Zamanınızdan Çalcam Ama :))

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
işin evveliyatına girecek olursak
sunucu isleri insani yorar
anlattiklarin standart faction senin oldugu icin sana degisik geliyor
eger Rpg veya yapilamis bir projen varsa yap yoksa tavsiyelerim
1-Sunucuya verecegin para ile kaliteli bi oyun alabilirsin veya saglam bi serverde vip alabilirsin
2-O para ile unutamayacagin bi gece yaşa
bunlari soyledim cunku yazin 250 tane faction acilacak fazla olur eksik olmaz
Sadecr açılmıs dandik factionlar istatistiginde yerini alirsin aksi taktirde

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Sunucuya verecegin para ile kaliteli bi oyun alabilirsin veya saglam bi serverde vip alabilirsin
konuyu bir şekilde güçlendirir merak etme.Hem yazın o parayı boşuna heba etmek için değil,eğlenmek için harcıyor :) anlıyorsundur umarım...

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Ramazan Ayı Nabacagım Full Oruçlu Olacagım ve sunucum olsa zaman geçiririm ve 3 ay berberde çalışçam iş olarak bunun için yogunum düşün evime gelince pc ye oturcam yemegimi yiyip sonra sunucuma girip bakınacagım ama vip felan iyi ama hiçbir sunucuda bu kadar bagımlı olmam ben hileci cok ya

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
fikir istedin verdim yarin sana cok farkli planlanmis sunucundan aktif olan 60 sunucu ip si veriyim farkli olsun diosan mesela Prison ac

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Senin Yorumunda Mantıklı Ama Burda Bildigimiz Lafı Bana Söylüyorsun Terbiyene Dikkat Et İstersen Böyle Yapcaksan Hiç Girme Konuya @aradabir007 ilgilenebilirsen?

Oyuncu Kitlesinde Yaşları Görmüyomusun Neyse Yaparız Artık Birşeyler Lapisi Viplere Yaparım Kömür Felan Ayarlarım Bi Fiyat Ben
admin çağırmana gerek yok.Rapor edip mini moderatörlük yaparsan sorun çözülür.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
fikir istedin verdim yarin sana cok farkli planlanmis sunucundan aktif olan 60 sunucu ip si veriyim farkli olsun diosan mesela Prison ac
Prison sunucu açınca yaşanacaklar : Api atmin atmin api madenleri nereye satıyoz
Atminiiiinnnnnnnnn nasıl rankup yapacam mmm
Atmin ilgilenseneeeeeee
Atmin nasıl qlan kurucammm
:( so üzücü :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Senin Yorumunda Mantıklı Ama Burda Bildigimiz Lafı Bana Söylüyorsun Terbiyene Dikkat Et İstersen Böyle Yapcaksan Hiç Girme Konuya @aradabir007 ilgilenebilirsen?

Oyuncu Kitlesinde Yaşları Görmüyomusun Neyse Yaparız Artık Birşeyler Lapisi Viplere Yaparım Kömür Felan Ayarlarım Bi Fiyat Ben
Bana Kalırsa Faction Sunucuya Hiç Girişmi Diyorum Ha Eğer İllaha Açacağım Diyorsan Böyle Özenmene Gerek Yok Aç Çocukların Açtığı Türden V€L€D Factionu Paranı Kazan
Ama Ben Kaliteli Bir Sunucu İstiyorum Dersen Faction Bir Halt Etmez İstediği Kadar Kaliteli Olsun bir şey İfade Etmez

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
fikir istedik verdin tamam ben sana küfürmü ettim direk gelmişsin laf sokmaya başladın yaptıgın bir kere ayıp yani prison hayatımda hiç açmadım ve pluginine göz attıgım bile olmadı[DOUBLEPOST=1433886977,1433886861][/DOUBLEPOST]
Bana Kalırsa Faction Sunucuya Hiç Girişmi Diyorum Ha Eğer İllaha Açacağım Diyorsan Böyle Özenmene Gerek Yok Aç Çocukların Açtığı Türden V€L€D Factionu Paranı Kazan
Ama Ben Kaliteli Bir Sunucu İstiyorum Dersen Faction Bir Halt Etmez İstediği Kadar Kaliteli Olsun bir şey İfade Etmez
abi Factionu olmasın diye lapis olmamalı ama minecraftta kitleye baksana kitpvp açsam tutmaz sunucu devir suan faction devri oldugu için ama bi çözüm bulun lapissiz olsun böyle kömür olsun mesela kömürde para redstone'da xp olsun gibi gibi biraz yardım edinde kaldıralım şu factionu artık:)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
eşi benzeri olmayan sunucu bulamazsın çünkü sen Faction sunucu kurucaksın ve minecraftta binlerce faction server var :D
Binlerce Faction Sunucusu Var Aynen Ama Çoğu Kalitesiz Ben Sizden Eşi Benzeri İstemedim Sadece Sunucularda Görmediginiz Başka Özellikler Sordum Çünkü Tüm Sunucularda Lapis Var Bakın Şimdi Ben Lapissiz Faction Kurarım Sonra Eger Tutmazsa Lapis Eklerim Sonra Gene Aynı Tip Sunucular Falandı Filandı İstemem Ha :)

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
hmm peki al sana fikir factiona eklenecek
Custom Enchantments plugini oyuna fazladan 40 ench ekliyor
Phoneix anti chat aurayi kismen engeliiyor
Tarim urunleri fiyatini abartarak lapisten sikilanlara yol verirsin
fikir cok sadece zora gelinxe yardimci oluyorum :