#' Blaze Network '# / Yakında Açılıyor! / Yeni Özellikler / Jet Hızında Oyun Keyfi!

Sunucumuzu nasıl buldunuz?

• Muhteşem!

Kullanılan: 14 41.2%
  • Harika!

Kullanılan: 0 0.0%
  • Güzel!

Kullanılan: 7 20.6%
  • Orta!

Kullanılan: 5 14.7%
  • Kötü!

Kullanılan: 0 0.0%
  • Berbat!

Kullanılan: 8 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    34

OGUZHANPW

Onlar ABC'yi öğrettiler ama DEF'yi biz öğrendik.
En iyi cevaplar
0

Yetkili alımı yapılmalı yoksa 2 kişi yetişemeyeceğini düşünüyorum. Haritalar fazla iyi, eğer kopya değilse maşallah. Konu düzenine fazla önem verilmiş. Başarılı bir sunucuya benziyor. 5 GB ram yetersiz kalabilir. Sunucu büyütülerek Türkiye'de bulunmayan serverlar getirilebilir. Başarılar..

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yetkili alımı yapılmalı yoksa 2 kişi yetişemeyeceğini düşünüyorum. Haritalar fazla iyi, eğer kopya değilse maşallah. Konu düzenine fazla önem verilmiş. Başarılı bir sunucuya benziyor. 5 GB ram yetersiz kalabilir. Sunucu büyütülerek Türkiye'de bulunmayan serverlar getirilebilir. Başarılar..

Teşekkür ediyoruz. Yetkili alımlarını sunucu açık iken yapacağız. 5 GB Ram açıkçası büyülü bir şekilde 0 lag'a sebebiyet veriyor. Şu ana kadar hiç kasma yaşamadım. İlerde yeni minigames tarzı şeyler yapmayı düşünüyoruz...

OGUZHANPW

En iyi cevaplar
0
Teşekkür ediyoruz. Yetkili alımlarını sunucu açık iken yapacağız. 5 GB Ram açıkçası büyülü bir şekilde 0 lag'a sebebiyet veriyor. Şu ana kadar hiç kasma yaşamadım. İlerde yeni minigames tarzı şeyler yapmayı düşünüyoruz...

5 GB ram şuanda kasmaması çok normal zaten.. Bildiğim kadarıyla 2 kişi sunucuya uğraşıyorsunuz. 2 kişi ile sunucu kasma yapmaz. Sunucuya 20 kişi girse aynı anda konuşup aynı anda komut yazıp bir şeyler yaptığını düşünürsek tüm sunucuyu yıkabilir ki güzel bir sunucuya benziyor. 50-100 düşünürsek, sunucu direk batar diyebilirim. Önleminizi şimdiden almanız dileğiyle..

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
5 GB ram şuanda kasmaması çok normal zaten.. Bildiğim kadarıyla 2 kişi sunucuya uğraşıyorsunuz. 2 kişi ile sunucu kasma yapmaz. Sunucuya 20 kişi girse aynı anda konuşup aynı anda komut yazıp bir şeyler yaptığını düşünürsek tüm sunucuyu yıkabilir ki güzel bir sunucuya benziyor. 50-100 düşünürsek, sunucu direk batar diyebilirim. Önleminizi şimdiden almanız dileğiyle..

Böyle bir durum olursa bir sunucumuzu iptal eder Faction'a veririz.

xXultimate1971Xx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuda eksik gördüğün şeyler varsa söyleyebilirsin. 5 GB Ram şu an gayet yetiyor ve artıyor. İki yetkilide çok çalışıyor inan. Az çene, çok iş :)
Yanlıs anlama sadece ben az gordum Oyuncular girince kaldırmyabilri belki
Yetkili olarakta bence 1mod yada 2 rehber almanız yardımcı olabilir (zaten daha cılmadınız oyunculara kavusunca lazım oldugunu goreveksiniz

Ve Birkaç alınıt yapı gordum (deilse kbyın benziyor olabilir)

Yapı olarak çok iyi

OGUZHANPW

En iyi cevaplar
0
Reklam yapmak için neden fotoğrafını koyuyorsun küçük maymun? İmzam bu diyorsan dosya eklersen karışmam ama benim konumda reklam yaparsan kötü şeyler yaşarsın. Eğer bunu tekrarlarsan vah diyelim haline :( Konumdan defol küçük kirpi! :tehdit: :sinirli: :rank:

Tehdit etmene ne gerek var? Rapor Et tuşu boş yere mi yapıldı??
Lütfen biraz düzgün konuşun yoksa bu sunucunuzu etkileyebilir.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzu baştan tekrar ele alacağız. Sistemleri daha farklı hale getireceğiz ve konu tasarımını tekrar düzenliyoruz. şu an okuduğunuz sistemler değişiyor!