Blazerd MMORPG | Küçük Tanıtım

Yetenek Sistemi mi Sınıf Sistemi mi ?

• Yetenek; Oyuncular istediği kılıca 2 yetenek ekleyebilecek. Kendi tarzını oluşturacak.

Kullanılan: 74 64.9%
  • Sınıf; Klasik sınıf sistemi.

Kullanılan: 40 35.1%

• Kullanılan toplam oy
    114

CemaliUymaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu adamı almayın :D Adam her serverda hile açıyor. SS'i var fakat şimdi atmayacağım daha sonra aynı olay tekrarlanırsa atarım. Bu arada benim için çok önemli olan bir şey: Hile koruması olacak mı ?
ne alaka hile kullandıgım ? makro kullanıoz die hacker mi oluoz serbest derlerse kullanırım

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Destekleriniz için çok teşekkürler :) En kısa sürede sunucu açıyoruz. Her gün bir çalışma yapıyoruz. Video atıp açmamak gibi bir şey yapmayacağım eskiden çok yapmıştım. Her hafta video atmayı düşünüyorum.

Sorularınızı vs. sorarsanız videoda cevaplarım.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sistem ile oyuncular başlangıç kısmında diğerlerini göremiyor aynı anda 2 kişi girerse diğerlerinin yaptıklarını göremiyor.
benim anlamadığım kısım o değil herælde anladım orasını benim anlamadığım package mi gönderiyor yoksa vanish mi oluyor adamlar o kısmı anlamadım eğer vanish oluyorsa zombiyi aynanda iki kişi görebilir yani vanish olmuyor package yolluyor ama hala anlamıyorum bi özel oda diyor sonra özel oda yok herkes aynı odada diyor kafam karıştı ;(

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
benim anlamadığım kısım o değil herælde anladım orasını benim anlamadığım package mi gönderiyor yoksa vanish mi oluyor adamlar o kısmı anlamadım eğer vanish oluyorsa zombiyi aynanda iki kişi görebilir yani vanish olmuyor package yolluyor ama hala anlamıyorum bi özel oda diyor sonra özel oda yok herkes aynı odada diyor kafam karıştı ;(

Vanish değil o sistematik kısmı fazla kafanıza takmayın :)

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu harika! Ama şöyle bir sorun var. Herkes tek başına olacak dedin, bir süre sonra sıkılır insan gibime geliyor? Böyle Metin2 gibi başlatmışsın seçim vs. ama sonradan bence açık dünya olmalı. Pazar vs. kurulur. Eşya satarlar =)

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu harika! Ama şöyle bir sorun var. Herkes tek başına olacak dedin, bir süre sonra sıkılır insan gibime geliyor? Böyle Metin2 gibi başlatmışsın seçim vs. ama sonradan bence açık dünya olmalı. Pazar vs. kurulur. Eşya satarlar =)

Yoook yok asla saçmalamayın :D Sadece başlangıç yerine özel size hikaye veriyorum normalde Pazar, ticaret özel askerler vs hep gerçek oyuncuları görebiliyorsunuz öyle saçma bir şey olmaz.

Mimar ekibi size o atmosferi vermek için elinden geleni yapıyor.