Bol giyim hakkında

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evet dostlarım bildiğiniz üzere bizim toplumumuzda bir olaya ve ya duruma at gözlüğü ile bakılır ve HipHop kültürünü benimseyen çoğu indan da genelde bol giyinir. Sorun şurda ki Türkiye'de bol giyinen bir insan genelde ciddiye alınmaz, dışlanır, serseri gözü ile bakılır ve sürekli dik dik bakışlara maruz kalır. Ben de sırf bol giyiniyorum diye ciddiye alınmadım ve dışlandım. Kısacası bu durumu biliyorum. Şimdi bu konuyu açmamın sebebi de bu konuda sizlerin görüşünü almak. Dürüst olun, bol giyinen bir kişiye ne göz ile bakarsınız ve sevgilinizin bol giyinmesini istermiydiniz?
Dipçe;
Ben bol giyinmiyorum, toplum dar bakıyor!
Etiket listesi;

@Zurinqun @DarqKnife @blackicekadir @UpFall @TheBlueDeath @NeutronRasee

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düşük bel giymem fakat Bende Hep Bol Giyinirim Yaz-Kış Bol T-şörtler giyerim bence gayet normal bir şey.(Beni Seven Böyle Sevsin :D)Ayrıca Kot Pantolondan Nefret Ederim.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Herkesin tarzı kendisine göre.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Ben hiç kötü gözle bakmadım. Nedeni kendi kararı, zevki olması. Kimse kimsenin zevkine karışamaz.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Herkesin tarzı kendisine göre.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Ben hiç kötü gözle bakmadım. Nedeni kendi kararı, zevki olması. Kimse kimsenin zevkine karışamaz.
Keşke herkes senin gibi düşünse karındaşım.

Düşük bel giymem fakat Bende Hep Bol Giyinirim Yaz-Kış Bol T-şörtler giyerim bence gayet normal bir şey.(Beni Seven Böyle Sevsin :D)Ayrıca Kot Pantolondan Nefret Ederim.

Tercih meselesi ama şahsımca bol tişörtün altına biraz düşük eşofman ve ya düşük kot pantolon güzel duruyor.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Giyim tarzın karakterinide gösterir, böyle değil midir?