Bu da neüy!? Graphic - Tüm Çalışmalar

Tasarım yaptırmayı düşünüyor musunuz?

• Evet

Kullanılan: 8 47.1%
  • Bilmiyorum. İletişim kuracağım.

Kullanılan: 2 11.8%
  • Hayır. Nedenini yoruma yazacağım.

Kullanılan: 7 41.2%

• Kullanılan toplam oy
    17

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Selam arkadaşlar, satış yaptığım kişilere sürekli ayrıntı vermek ve tek tek hepsine anlatmak yerine böyle bir knou açıp, müşterilerime bu şekilde pratik bir konu göstrermenin daha kolay olacağını düşündüm.
Ayrıca sizlerinde görüşlerini merak etmiyorum değil.

Konu tasarımı nedir ?
Konu tasarımı ile sunucunuzun online sayısını 2 katına çıkarabilmeniz mümkün. Yeter ki isteyin. Konu tasarımlarında forumda özel grafikler ve büyük ayrıntılar ile beraber sıfırdan size bir forum konusu yapıyoruz. Bu forum konusunu sürekli güncel tutuyoruz ve tıpkı bir reklam değerinde bir konunuz oluyor.
Konu tasarımı örnekleri:
https://forum.gamer.com.tr/konu/min...el-faction-sunucusu-www-mineblack-com.315310/
https://forum.gamer.com.tr/konu/god...nk-edit-yenievent-play-godofcraft-biz.317266/
Ayrıca para iadesi yoktur.

Son düzenleme:

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bu İşlerden Para Kazanmak İstiyorsan Yabancılara Yap Bu Tasarım İşlerini Türkler Beleşe Alışmışlar + Türkiyede Denetim Az Olduğu İçin herkes Aynı Yerden İndirip Kopyalama Site Kullanıyorlar Yani Türkiyede 30-40 tl kazanıcaksan yurtdışında 200-300 kazanırsın

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bu İşlerden Para Kazanmak İstiyorsan Yabancılara Yap Bu Tasarım İşlerini Türkler Beleşe Alışmışlar + Türkiyede Denetim Az Olduğu İçin herkes Aynı Yerden İndirip Kopyalama Site Kullanıyorlar Yani Türkiyede 30-40 tl kazanıcaksan yurtdışında 200-300 kazanırsın

Newgrounds/minecraft/ yabancı grafik tasarım forumları gezseydin böyle konuşmazdın. Garibim Endonezyalılar, Hindistanlılar 2-3$ gibi paralara böyle şeyleri yapıyor. Sprite, pixel arka plan yapmıyorsan(Türkiye'de alıcı yok, İndieDB/Deviantart gibi platformlarda 30$'a sprite satılabiliyor.) Türkiye'de kalman en baba tercih olacaktır çünkü market daha dar ve en iyisi olman daha kolaylaşır.

Yurt dışında en baba para kazanma yolu amme hizmeti yapıp donation almak. Adamlar 1-2$ Ateşliyor sağolsunlar.

Türkiye sınırından ayrılma hocam sen.

Al sana Yurt dışı fiyatları

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yinede şaşırdığım şey şu oldu, dandirik hazır tasarımları paylaşıp ben yaptım diyip övgü dolu ve öneri dolu yorumları görüpte, burada öneri veya görüş bildiren yorum bulmak ibraz daha zor. Düşündürücü benim için bu.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu işlerde yeni olmanıza rağmen böyle fiyatlar biçmeniz bence mantıksız. Biraz daha gelişme gösterip, fiyatlarını bu hale yükseltebilirdin.