Bu da neüy!? Graphic - Tüm Çalışmalar

Tasarım yaptırmayı düşünüyor musunuz?

• Evet

Kullanılan: 8 47.1%
  • Bilmiyorum. İletişim kuracağım.

Kullanılan: 2 11.8%
  • Hayır. Nedenini yoruma yazacağım.

Kullanılan: 7 41.2%

• Kullanılan toplam oy
    17

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Yinede şaşırdığım şey şu oldu, dandirik hazır tasarımları paylaşıp ben yaptım diyip övgü dolu ve öneri dolu yorumları görüpte, burada öneri veya görüş bildiren yorum bulmak ibraz daha zor. Düşündürücü benim için bu.
Sen buraya bunları övgü almak için mi attın yoksa çalışmalarını göstermek için mi ?
Eğer övgü için attıysan hiç atma bence.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu işlerde yeni olmanıza rağmen böyle fiyatlar biçmeniz bence mantıksız. Biraz daha gelişme gösterip, fiyatlarını bu hale yükseltebilirdin.
Hocam biraz daha düşürürsek 1 günlük uğraşı 1-2 tl ye satacağız az kaldı.
Sen buraya bunları övgü almak için mi attın yoksa çalışmalarını göstermek için mi ?
Eğer övgü için attıysan hiç atma bence.
Seziyorum sizde, bir antilik.. :D Ben övgü dedim mi ? deidğim şey öneri veya görüş. Burası olmamış vs. şeklinde.

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Direk satış yapmıyor bu serbest diye biliyorum.

1. Minecraft Sunucu Hosting bölümü dışında herhangi bir yerde herhangi bir ürünün satışı yasaktır. Forumlar tartışma içindir, pazar olarak kullanılmak için değildir. Forumda karşılıklı veya karşılıksız ücret talep etmek yasaktır.
    Eğer bir ürünün satışını yapmak istiyorsanız Eklentilerbölümünü kullanabilirsiniz.
  2. Reklam

Ticari olmayan sitelerinizin reklamlarını imzalarınızda yapabilirsiniz. Sitenizi tanıtmak için konu açmanıza izin verilmez. Ayrıca sitenizin/sunucunuzun başka konuların altında reklamının yapılmasıda yasaktır. Eğer Minecraft Türkiye forumlarında reklam vermek istiyorsanız bu konuyu inceleyebilirsiniz.

DeathLight

En iyi cevaplar
0
Hocam biraz daha düşürürsek 1 günlük uğraşı 1-2 tl ye satacağız az kaldı.

Seziyorum sizde, bir antilik.. :D Ben övgü dedim mi ? deidğim şey öneri veya görüş. Burası olmamış vs. şeklinde.
Bilmiyorum. Şahsen bana öyle geldi. Herneyse yazdığım mesaja da bakarsanız forumda reklam ve satış yasak kaldırmanız sizin yararınıza olur.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. Kısım böyle teknoloji havasında kalmış bence güzel görünüyor ancak o logo varya satışta diye yazdığın o benim fazla hoşuma gitmedi gibi sade kalmış, fikrimce arka planı yada kalkana eklemeler yapabilirsin belki daha iyi görünür :) RealMc AgeCraft a falan yaptıkların iyi görünüyor. Görüşlerim bunlar :)

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. Kısım böyle teknoloji havasında kalmış bence güzel görünüyor ancak o logo varya satışta diye yazdığın o benim fazla hoşuma gitmedi gibi sade kalmış, fikrimce arka planı yada kalkana eklemeler yapabilirsin belki daha iyi görünür :) RealMc AgeCraft a falan yaptıkların iyi görünüyor. Görüşlerim bunlar :)
Güzel görüşlerin ve yorumun için teşekkürler dostum.

güncel

Kardeşim Bu İşlerden Para Kazanmak İstiyorsan Yabancılara Yap Bu Tasarım İşlerini Türkler Beleşe Alışmışlar + Türkiyede Denetim Az Olduğu İçin herkes Aynı Yerden İndirip Kopyalama Site Kullanıyorlar Yani Türkiyede 30-40 tl kazanıcaksan yurtdışında 200-300 kazanırsın
Önerdiğiniz site var mı hocam ?