Bu da neüy!? Graphic - Tüm Çalışmalar

Tasarım yaptırmayı düşünüyor musunuz?

• Evet

Kullanılan: 8 47.1%
  • Bilmiyorum. İletişim kuracağım.

Kullanılan: 2 11.8%
  • Hayır. Nedenini yoruma yazacağım.

Kullanılan: 7 41.2%

• Kullanılan toplam oy
    17

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğenmezsem, beğendirmek için elinden geleni yapacağını söyledi. İyi niyetli ve dürüst bir arkadaş, eğer çalışmalarından şüphe duyuyorsan ve güvenmiyorsan almazsın. Bu lafları söylemeye hakkın yok diye düşünüyorum.
Desteğiniz için teşekkür ederim, arkadaşında yaşı küçük sanırsam pek düşünemiyor olabilir, orta yolu bulup yenisini yapayım dememe rağmen anlamadı arkadaş, yapacak bir şey yok.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşa laf yok. Sıkıştığınız zaman yaş ile iğnelemeyi bırakın artık çok rahatsız edici (Lafım herkese)
Yok hocam ben yaşla iğnelemiyorum, genelleme de yapmıyorum, mesela benim yaşım 13 iken ben bana söylenen çoğu şeyi anlamayabiliyor veya kavrayamayabiliyordum o manada, yaşı küçük çocuklara lafım yok tatlı tatlı seviyorum zaten :D Sadece normal bir şey onu demek istedim.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok hocam ben yaşla iğnelemiyorum, genelleme de yapmıyorum, mesela benim yaşım 13 iken ben bana söylenen çoğu şeyi anlamayabiliyor veya kavrayamayabiliyordum o manada, yaşı küçük çocuklara lafım yok tatlı tatlı seviyorum zaten :D Sadece normal bir şey onu demek istedim.
Ama gerçekten. Bıçı (!) sıkışınca yaşa laf eden çok insan var. Klişe ve sinir bozucu insan modeli bunlar. Onlardan olma.

Hustphy118

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Az önce bir logo yaptırdım ve belirttiğim zamanda elime geçti. Gerçekten başarılı bir çalışma çıkarılmış. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Gönül Rahatlığıylamı Az Önce Konusuna Kötü Yorum Yaptım Diye İcon Yapmıyor Parasını 3 Gün Önce Verdiğim Halde Sanırsam Arkadaşın İstediği Gibi Yorum Atmassak Paramızı Alıpğ Kaçıyo Çevrimdışı Yaptı Kendini Vede Paramı Geri Vermemekte Israrcı

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gönül Rahatlığıylamı Az Önce Konusuna Kötü Yorum Yaptım Diye İcon Yapmıyor Parasını 3 Gün Önce Verdiğim Halde Sanırsam Arkadaşın İstediği Gibi Yorum Atmassak Paramızı Alıpğ Kaçıyo Çevrimdışı Yaptı Kendini Vede Paramı Geri Vermemekte Israrcı

3 lirayı verdikten sonra sana logonu yapmadı mı ?

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son kez yazayım, bana gelip aptal salak diye muamele edip, küfür etmediği kalmayan, bana hakaret edip 35 tl lik şeyi 2 tl ye yaptırmak isteyip bu işin böyle olmadığını öğrenince beni kötülemeye çalışan arkadaşımız, sürekli hakaretlerinden dolayı ikazlarıma rağmen sürekliliğinden dolayı engelledim. Açmayacağımda.Bu saatten sonra da böyle akıl yoksunu arkadaşların gelipte kendi dikkatsizliğinden bana hakaret edip birde karşılık beklemesin lütfen.Bundan sonra da bu arkadaş hakkında bir şey yazmayacağım zaten, yetkililer ellerinden geleni yapacaktır diye umuyorum.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
3 lirayı verdikten sonra sana logonu yapmadı mı ?
Hiç Bişi Bilmiyom Bu Konu Hakkında Koymuş Güzel Fotoları Konuya Ordakilere Benzicek Sandım İcon İsteyincede Kötü Yorum Yaptık Diye Yapmıyor BeyEfendi
Son kez yazayım, bana gelip aptal salak diye muamele edip, küfür etmediği kalmayan, bana hakaret edip 35 tl lik şeyi 2 tl ye yaptırmak isteyip bu işin böyle olmadığını öğrenince beni kötülemeye çalışan arkadaşımız, sürekli hakaretlerinden dolayı ikazlarıma rağmen sürekliliğinden dolayı engelledim. Açmayacağımda.Bu saatten sonra da böyle akıl yoksunu arkadaşların gelipte kendi dikkatsizliğinden bana hakaret edip birde karşılık beklemesin lütfen.Bundan sonra da bu arkadaş hakkında bir şey yazmayacağım zaten, yetkililer ellerinden geleni yapacaktır diye umuyorum.
Oldu Efendim Ver Paranı Git Yoluna O Zaman Hırsızlığın Luzmü Yok!

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç Bişi Bilmiyom Bu Konu Hakkında Koymuş Güzel Fotoları Konuya Ordakilere Benzicek Sandım İcon İsteyincede Kötü Yorum Yaptık Diye Yapmıyor BeyEfendi

Oldu Efendim Ver Paranı Git Yoluna O Zaman Hırsızlığın Luzmü Yok!

Soruma cevap alamadım çeviriyorsun. 3 lira karşılığında herhangi bir şey aldın mı ?

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Almadın mı ? Sana verdim sen beğenmedin bana hakaret ettin kardeşim.
Bana Verdinmi ?
İnternetten Bir Resim Attın Vermekmi Sayılıyo ?
Beğenmedim Sen Hakaret Edince Bişiy Demiyoruz Biz Hakaret Edince Babayiğit Oluyosun ama ? Hayırdır.
Yenisini Yap Diyincede Hep Bu Hakaret Etmemi Öne Sürüyosun Ama Kendi Hakaretini Unutuyosun ?