BU KONU KAPANMIŞTIR

Shiin_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ad:Muhammed İhsan ÇALIŞKAN
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:6
Neden bizimle çalışmak istersiniz?:Çünkü Rehber olarak insanlara yardım edebilmek çok güzel bir duygu ve bana bu olanakları siz sağlayacagınız için
Günde kaç saat online olabilirsiniz?:5 6
Oyunculara saygılı davranır mısınız?:tabii ki İnsanlara sert davranan onları kötü eleştiren onları kötü yola sokan rehber gördünüz mü hiç ?
Komutlar, Faction kavramları vb. bilginiz ne kadar?:Allaha şükür biliyoruz 3 5 bir şey onları serverden de konuşuruz

frixix

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
REHBER FORMU: (2 veya 3 Rehber)
Ad:frixix
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:8
Neden bizimle çalışmak istersiniz?:nice server:)
Günde kaç saat online olabilirsiniz?:12 saat
Oyunculara saygılı davranır mısınız?:Başımızın Üstünde Yerleri Var
Komutlar, Faction kavramları vb. bilginiz ne kadar?:Tüm Hepsinini Biliyorum

Abinprodur

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ADMIN FORMU: (2 Admin)
Ad:Abinprodur
Neden bizimle çalışmak istersiniz?:yetkili olmayı severim
Günde kaç saat Online olabilirsiniz?:en az 4
Plugin bilginiz çok çok önemli! Plugin editlemeye, eklemeye ne kadar hakimsiniz?(Ayrıca Pluginer alınmayacaktır, Plugin işlerinde kurucuya Admin yardım edecektir):bayağı bi bilgim var pluginle ilgili
Oyuncular ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?:niye davranmıyım tabii ki
Son olarak Komut bilginiz yeterli mi?: evet yeterli

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad:Muhammed İhsan ÇALIŞKAN
Neden bizimle çalışmak istersiniz?:Çünkü Rehber olarak insanlara yardım edebilmek çok güzel bir duygu ve bana bu olanakları siz sağlayacagınız için
Günde kaç saat online olabilirsiniz?:5 6
Oyunculara saygılı davranır mısınız?:tabii ki İnsanlara sert davranan onları kötü eleştiren onları kötü yola sokan rehber gördünüz mü hiç ?
Komutlar, Faction kavramları vb. bilginiz ne kadar?:Allaha şükür biliyoruz 3 5 bir şey onları serverden de konuşuruz
Başvurunuz için teşekkürler! Lütfen özel mesajlardan attığımız Discord grubuna giriniz :)

EmreCR37

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin formu:
Ad: EmreCR37
Kaç Yıldır minecraft oynuyorsunuz: 2 yıldır filan
Neden bizimle çalışmak istersiniz: Serveri buyutecegime inaniyorum ondan
Günde kaç saat online olabilirsiniz: bilmem değişir ama günde heralde rahat 2-3 saat vardir sunucda sıkılırsam çok aktif olmam ama işler varsa işleri bitirir çıkarım
Plugin bilgim iyidir 5 serverde kurucu oldum ve 4 tane kendi serverimi açtım skriptle filanda aram iyidir skript yazamam ama nasıl çalıştığını biliyorum yani skriptle sohbet silme vs. Yapabilirim
Oyunculara ve diğer yetkililere saygılı davranırmısınız: evet saygılıyımdır ama cok kisi bana aynı anda soru sorursa kızarım ve teker teker sorulara cevab veririm
Komut bilginiz yeterlimi: %98,5

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Admin formu:
Ad: EmreCR37
Kaç Yıldır minecraft oynuyorsunuz: 2 yıldır filan
Neden bizimle çalışmak istersiniz: Serveri buyutecegime inaniyorum ondan
Günde kaç saat online olabilirsiniz: bilmem değişir ama günde heralde rahat 2-3 saat vardir sunucda sıkılırsam çok aktif olmam ama işler varsa işleri bitirir çıkarım
Plugin bilgim iyidir 5 serverde kurucu oldum ve 4 tane kendi serverimi açtım skriptle filanda aram iyidir skript yazamam ama nasıl çalıştığını biliyorum yani skriptle sohbet silme vs. Yapabilirim
Oyunculara ve diğer yetkililere saygılı davranırmısınız: evet saygılıyımdır ama cok kisi bana aynı anda soru sorursa kızarım ve teker teker sorulara cevab veririm
Komut bilginiz yeterlimi: %98,5
Teşekkürler ancak istediğimiz bazı kriterlere uygun değilsiniz. :(

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BUILDER FORMU: (2 veya 3 Builder)
Ad: Atayiğit
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?: 6-7 gibi
Neden bizimle çalışmak istersiniz?: güzel ve güvenilir bir server gibi geliyor
Günde kaç saat Online olabilirsiniz?: 2'den fazla
Daha önceden yapmış olduğunuz binaların fotoğraflarını ekler misiniz? Eğer yoksa sunucuda deneme yapacağız.:Ekli dosyayı görüntüle 87718Ekli dosyayı görüntüle 87719Ekli dosyayı görüntüle 87720
bu buildleri sydii diye bir arkadaşımla yaptım çalıntı gibi şeyler yazmayın lütfen

Oyuncular ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?: saygılıyım fakat beni sinirlendirmeyin pişman olursunuz :D
Son olarak WorldGuard, WorldEdit, MadenYenileme gibi pluginleri kullanabiliyor musunuz? 3'ü de şart!: biliyorum

Bu arada oyundaki ismim Morpheus01 , Aluminum02 ismine aldanmayın o eski
Başvuru formunuz değerlendirildi ve sunucuya bekliyoruz sizi. Özel Mesajlardan Discord grubumuza bekliyoruz. :)

EmreCR37

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üslüpüm kötü değildir mesala [mesala] biri oyuma girince hosgeldin derim bana kotu davranmayan birine kotu davranmam ve bunu gercekten biliyorum komut bilgim iyi groupmanager world edit create plus [o kadar iyi bilmiyom] essentials skript world gurard [bunuda biliyom ama sadece rg atabilirkm moblari filan kapamayi bilmiyom] ve buna benzer bircok plugini biliyorum