Büyük küçük harf sorunu

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Şimdi şöyle bir durum var,eger harf büyütüp giren kişi sizin şifrenizi biliyorsa o şekılde girebilir ama harf değiştiğinde register istemez login yaparak sizin belirlediğiniz şifreyi istemesi gerekiyor...

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şimdi şöyle bir durum var,eger harf büyütüp giren kişi sizin şifrenizi biliyorsa o şekılde girebilir ama harf değiştiğinde register istemez login yaparak sizin belirlediğiniz şifreyi istemesi gerekiyor...
Az önce denedim. Kendi hesabım açık iken "J" yi küçük yazarak girdim ve şifre istemedi direk olarak giriş yapmış saydı oyunda oldugum için :/

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Bu sorun nasıl başladı,yada servere herhangi bir şey ekledınızmı yakın zamnda,authme configi silip yenılermısınız.authme.db yi ellemeyın ama butun kayıtlar gider

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu sorun nasıl başladı,yada servere herhangi bir şey ekledınızmı yakın zamnda,authme configi silip yenılermısınız.authme.db yi ellemeyın ama butun kayıtlar gider
Öyle deneyeyim. 1 haftadır sunucuya bir şey eklemedim değiştirmedim de , bugün 9 gibi dışarı çıktım 11 de geldigimde herkes bu bug dan bahsediyor idi .

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
serverınız bu aksam hiç kapanmış mı ? veya restart atılmıs mı

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben restart atmadım veya kapatmadım ama sanırım destek tarafından bir restart atılmış buyrun resmi.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Evet sanırım sebebi ortaya cıkıyor bu hatanın yawaş yawaş.Büyük ihtimalle serverinize saldırı olmuş sanırım DDoS saldırısı ve server zarar görmüş authme bozulmuş.Dediğim gibi authme jar ve configi silip (authme.db silmeyin)tekrar deneyiniz,yine çözüm olmazsa yedek alın ve düngeceye backup atın...

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evet sanırım sebebi ortaya cıkıyor bu hatanın yawaş yawaş.Büyük ihtimalle serverinize saldırı olmuş sanırım DDoS saldırısı ve server zarar görmüş authme bozulmuş.Dediğim gibi authme jar ve configi silip (authme.db silmeyin)tekrar deneyiniz,yine çözüm olmazsa yedek alın ve düngeceye backup atın...
Teşekkürler deneyeceğim.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Ben restart atmadım veya kapatmadım ama sanırım destek tarafından bir restart atılmış buyrun resmi.
Bu resmi ticket olarak gönderirmisiniz nitrado destek ekıbine.Ve sorununuzu anlatın,bakalım ne cevap verecekler.Restart işlemi onlar tarafından yapılmış sanırım,kırımızı renkde oldugunu yeni fark ettim...

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu resmi ticket olarak gönderirmisiniz nitrado destek ekıbine.Ve sorununuzu anlatın,bakalım ne cevap verecekler.Restart işlemi onlar tarafından yapılmış sanırım,kırımızı renkde oldugunu yeni fark ettim...
Pek baktıkları yok ticket e mesela dün 21:00 da attım cevap 02:00 da geldi ^^ neyse yinede deneyeyim şansımı :p

Yaptım fakat değişen bir şey yok :/