Blade
Önce İnsan
- En iyi cevaplar
- 0
O zaman sunucuyu çöpe at KayraPek baktıkları yok ticket e mesela dün 21:00 da attım cevap 02:00 da geldi ^^ neyse yinede deneyeyim şansımı
Yaptım fakat değişen bir şey yok :/
O zaman sunucuyu çöpe at KayraPek baktıkları yok ticket e mesela dün 21:00 da attım cevap 02:00 da geldi ^^ neyse yinede deneyeyim şansımı
Yaptım fakat değişen bir şey yok :/
Deneyeceğim dostum ^^Authme de sıkıntı olmasından bi yana yetki işlerine baqan pörmişyın placinine de bakmanı öneririm. Misal groupmanager ise kendi versiyonunun en son sürümüne güncelle bla bla. Gece kafa mı yapıyo ne :/
Serverdeki giriş yöneticisi authmedir.Groupmanager servere giriş yaptıktan sonra devreye girer...Authme de sıkıntı olmasından bi yana yetki işlerine baqan pörmişyın placinine de bakmanı öneririm. Misal groupmanager ise kendi versiyonunun en son sürümüne güncelle bla bla. Gece kafa mı yapıyo ne :/
Nitradodan bu yüzden haz etmiyorum hep bir sorun çıkıyorO zaman sunucuyu çöpe at Kayraşaka biryana backup dene, denize düşen yılana sarılır misali...
Sen en iyisi cek kafana yorganı, güzel bir uyku çek.İyi gelir...GroupManager gibi pluginler olmadan zaten sunucuda yetki kavramı kalmaz
(Authme aslında op olan kişileri kontrol eden bir plugin bir unregister olunca opunu alıyor ama biraz konudan çıktım gibi şu anda ne saçmaladığımı bilmiyorum kurtarın beniiii)
Ne bulursa beni bulur zaten ^^Bu sıkıntıyı hiç yaşamadım![]()
Denedim kendimde banlaniyorum ^^Hmm direk küçük harfle yazılmış olan kendini banla?!
Eve geceyim deneyecegim.Merhaba, kendi hesabın ile oyundayken /logout komutunu gir ve oyundan çık.
Daha sonra küçük harf ile yazılan hesapla oyuna gir ve şifre sorup sormadığını kontrol et. Şifre soruyor ise kendi hesabının şifresini girerek login olmayı dene.
Dediğim gibi şifre sorar ve şifre de senin kendi şifren ise,
Sunucun Bungeecord'dur ve IP ayarlarını yapmadığından dolayı herkesin IP'sini aynı görüyordur.
Ayrıca AuthMe'de de sessions ayarları açık kalmıştır.
Eğer düşündüğüm gibi değil ise, çözüm için daha ayrıntılı bilgi almalıyım, olmadı saat 2-3 gibi özel mesaj atarsan ilgilenmeye çalışırım.
Senden normal bisi beklemem zatenBEnim büYüK kÜçük HArf SoRunu DeyinCe AklıMa bu GeLDİ
Merhaba, kendi hesabın ile oyundayken /logout komutunu gir ve oyundan çık.
Daha sonra küçük harf ile yazılan hesapla oyuna gir ve şifre sorup sormadığını kontrol et. Şifre soruyor ise kendi hesabının şifresini girerek login olmayı dene.
Dediğim gibi şifre sorar ve şifre de senin kendi şifren ise,
Sunucun Bungeecord'dur ve IP ayarlarını yapmadığından dolayı herkesin IP'sini aynı görüyordur.
Ayrıca AuthMe'de de sessions ayarları açık kalmıştır.
Eğer düşündüğüm gibi değil ise, çözüm için daha ayrıntılı bilgi almalıyım, olmadı saat 2-3 gibi özel mesaj atarsan ilgilenmeye çalışırım.
Diğer dediklerimi denememişsin.settings:
sessions:
enabled: false
Burası böyle bungeecord ise aktif değil :/
Denedim. Asıl hesabım ile oyunda iken küçük harfler ile olan girer ise şifre istemiyor. 2 hesaptan 1 i çıkınca ise tekrar şifre istiyor.Diğer dediklerimi denememişsin.
endi hesabın ile oyundayken /logout komutunu gir ve oyundan çık.
Daha sonra küçük harf ile yazılan hesapla oyuna gir ve şifre sorup sormadığını kontrol et. Şifre soruyor ise kendi hesabının şifresini girerek login olmayı dene ve sonucu buraya yaz.