[MyM]BrayJademence
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
sağol ben level pluginini serverım için istiyorum sağolaraştır biraz herşeyin hazırınada konma yaw
neyse ben bol bol vaktim var araştırıyım biraz senin içinde.
sağol ben level pluginini serverım için istiyorum sağolaraştır biraz herşeyin hazırınada konma yaw
neyse ben bol bol vaktim var araştırıyım biraz senin içinde.
şimdi yeni özellikler derken biraz daha açıklasana böyle bi plugin vardı adını hatırlamıyorum çağrışım yapar belkisağol ben level pluginini serverım için istiyorum sağol
yani diyelim sen 1 leveldeyken 1 vuruyorsan 10 lvldeyken 10 vur onun gibi bir şey demeye çalışıyorumşimdi yeni özellikler derken biraz daha açıklasana böyle bi plugin vardı adını hatırlamıyorum çağrışım yapar belki![]()
bence güzel olmazyani diyelim sen 1 leveldeyken 1 vuruyorsan 10 lvldeyken 10 vur onun gibi bir şey demeye çalışıyorum![]()
pvp kapatırız gardaşbence güzel olmaz
o zaman bi lwl güvenliğide getirmek gerekir yani 100 level adam 1 lwl adama dalarsa nolcek![]()
MMO pluginleri denemelisin.sağol ben level pluginini serverım için istiyorum sağol
Haklısın ekleyeceğim..Group manageri de koyarmisin :blase:
Reklam yeri değil burası! Usulünce teşekkür etmeyi bil.senin sayende serverimin yarı pluginini burdan aldım hatta nerdeyse hepsini server ıpımı vereyim azcık ezik ama bence güzel ve eğlenceli isteyen gelsin server ip:***
sağol bukkit.orgda rpg yerinde olur mu?MMO pluginleri denemelisin.
Haklısın ekleyeceğim..
Reklam yeri değil burası! Usulünce teşekkür etmeyi bil.
olabilirde, mmo diye aratmanı tavsiye ederimsağol bukkit.orgda rpg yerinde olur mu?
TAMAM sağololabilirde, mmo diye aratmanı tavsiye ederim
Orebfuscator ile yapabilirsiniz ancak maden yok değilde heryer maden gibi gösterirAnti x-r*a*y atarmisin yanliz soyle gostersin
![]()
ustteki gibi gostersin
ben FamilyJewels'i buldum ama 1.2.5
eger 1.5
veya boyle gosteren bir anti-x*r*a*y lazim
Anti x-r*a*y atarmisin yanliz soyle gostersin
![]()
ustteki gibi gostersin
ben FamilyJewels'i buldum ama 1.2.5
eger 1.5
veya boyle gosteren bir anti-x*r*a*y lazim