Bukkit Eklentileri (Pluginleri) | İsteklerinizi Yazabilirsiniz

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Pluginlerin resmi sayfaları bunlardır. Üzgünüm güncelleyemem :)
Bende Sky Block Plugin Paketi Var Her Şeyini Editledim Sadece /island komutu adaya çevrilmiyor yenile bilgi sıralama falan düzelttim sadece /island ada çevrilmiyor Ne kadar ugraştıysam uğraşayım ?

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Sky Block Plugin Paketi Var Her Şeyini Editledim Sadece /island komutu adaya çevrilmiyor yenile bilgi sıralama falan düzelttim sadece /island ada çevrilmiyor Ne kadar ugraştıysam uğraşayım ?
notepad'de tümü değiştir yaptınmı?
belki sadece bi tanesini değiştiriyorsundur=?

Pronopanik

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ranork Ben Kale Savaşları Yapacam Ama 2 Takım Kurmak İstiyorum Bunun İçin Bir Plugin Varmı

WhoİsMe?

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.5 için hunger games plugin paketi istiyorum. Rtoolkitli olsun lütfen kaç gündür arıyorum bulamıyorum.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstek derken yalnızca pluginden bahsediyordum :)
kan plugini varmı :D
ama kağıt yün v.s ile kanama geçirilen türdün değil yani vurunca kan çıkması filan.şu tf2 de oluyor mesela hatta yer kırmızı yün filan oluyor redstone çıkıyor etrafından.o tf2 nin kendi özelliğimi bilmem ama...

mcqen24

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya ben bi hzr bukkit plugin indirdim ama kendimi kurucu yapamıyorum sw emde ne yazıp yapcagımıda bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
ya ben bi hzr bukkit plugin indirdim ama kendimi kurucu yapamıyorum sw emde ne yazıp yapcagımıda bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz
PANELDEN /op NİCK olarak yaz yada OPS dosyasının içine nickini yaz kaydet bu kadar