KroFessionaL
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
all commands are locked due to an error check the log and then try a' /manload dedii
Oyunda yazdıysanız yetkiniz olmadığı için öyle demiş olabilir, komutu konsol'a (bat dosyasına) yazınız.
all commands are locked due to an error check the log and then try a' /manload dedii
Kardeş çok sağolLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.benim türkçeleştirdiğim AuthMe pluginini indirebilirsiniz.
hep aradğım plugindi emeğe saygıİstediğin galibaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.plugin, sürüm eski denemedim ama çalışacağını umuyorum.Komutlarınıda sayfadaki tutorial videosunu izleyerek öğrenebilirsin.
Aradığınız pluginin ismi WorldEdit eğer indirmek istersenizAcilen şey istiyorum ben böle elimize balta veriyordu sonra 1-2 yere işaret koyup hemen örnek 10 katlı bina filan yapıyorduk neydi o pluginin ismi ?
Benceİstediğin galibaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.plugin, sürüm eski denemedim ama çalışacağını umuyorum.Komutlarınıda sayfadaki tutorial videosunu izleyerek öğrenebilirsin.
WorldGuard.krofessional serverimdeki herşeyi dışardan giren kırabiliyor onu nasıl kırılmaz yaparım hangi plugin ile birde bazı yerler kırılır olmalı odunculuk madencilik mesleği varya hangi plugin gerek ?
arkadaşlar ben kurulu jobs pulingi arıyorum acil link ata bilceklütfen
Hocam pluginlerin sayfasında files sekmesine geçin oradan 1.2.5 sürümünü indirip kuruntekkit pluginlerde verirmisin örneğin wg autheme we gibi factionda olabilirse olsun lütfen![]()