BungeeCord Kurulum

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Selamun Aleyküm

Serverimizi Faction Sunucusundan Sonra Hub Server Yapmaya Karar Verdik Ancak Biraz Yardım Gerekli , Sıkıntılarımız Şöyle :

İlk Olarak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Burdan Son Sürüm Olarak BungeeCord İndirdik Daha Sonradan Şunuda Belirteyim Makine Ve Sunucu Bize Aittir , Linux Makinedir . Jarı İndirdikten Sonra Birkaç Video Ve Konu İzledikten Sonra Yaptıklarımı Anlatıyorum . Winscpden factions klasörünün yanında yeni bir klasör açtım ve birsi BungeeCord Diğeri SkyBlock Olarak . Daha Sonradan BungeeCordun İçerisine Factions Serverimde Bulunan start.sh İçindeki Kodunu Kopyaladım BungeeCord Klasörünün İçerisine Attım , Daha Sonradan BungeeCord.jar'ı BungeeCord Klasörüne Attım . Daha Sonradan Putty'ye Girip Makineye Bağlandıktan Sonra BungeeCord Klasörüne Bağlandıktan Sonra ./start.sh Yazarak BungeeCordu Başlattım Klasörler Felan her şey DosDoğru Gidiyordu Ancak Yeni BungeeCord Güncellemesi Gelmiş Herhalde Konuda Ve Videolarda Anlatıldan Farklıydı Biz 1.8 Kurmak İstiyoruz Heralde Yanlış Sürüm İndirdik Bilgilendirilirse Güzel Olur .

Neyse Herşeyi Yaptım Config Ayarlarınıda Yaptım Kaydettim Makine Açıkken Ancak Ne Durdurmayı , Nede Bu BungeeCord Klasörüne Restart Atmayı Beceremedim Panelden,
BungeePortals Pluginini Buldum Ancak Nere Atcağımı Bilemedim Yani Factions Klasörünün İçerisinde Bulunan plugins'e mi Yoksa BungeeCord Klasörünün İçerisinde Bulunan plugins'emi Yani Neler Yapmam Gerektiğini Bundan Sonrasını Anlatırsanız Çok İyi Olur .

atrea

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece son sorunuza cevap vereceğim.
BungeePortal pluginini Lobi olacak sunucunun plugins klasörüne atmanız gerekiyor.

atrea

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha birde bildiğim kadarıyla sunucunun 1.8, 1.9, 1.10 olması için Lobi, Factions ve diğer sunuculara viaversion pluginini yüklemeniz gerekiyor.

atrea

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
https://forum.gamer.com.tr/konu/bungeecord-hub-cekirdek-server-kurulumu-detayli.177565/
Bu size yardımcı olabilir.
Nasıl Yani Anlamadım ? Viaversion plugini ne işe yarıyor .
Viaversion 1.8 in, 1.9 ve 1.10 ile uyumlu olmasını sağlıyor. Her sunucuya tek tek eklemek gerekiyor. (Bungeecord hariç)

https://forum.gamer.com.tr/konu/bungeecord-hub-cekirdek-server-kurulumu-detayli.177565/
Bu size yardımcı olabilir.

Viaversion 1.8 in; 1.9 ve 1.10 ile uyumlu olmasını sağlıyor. Her sunucuya tek tek eklemek gerekiyor. (Bungeecord hariç)

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

atrea

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Usta Verdiğin Link 2014 Yılında Açılmış Bir Konu Ben Burayı İnceledim Ancak Şimdiki BungeeCord Configi Farklı Bunu Belirtmek İstiyorum ..
Listeners ve servers'ın yerleri değişik. Birde listeners kısmında yazılanların yerleri değişik. Hala size yardımcı olabilir.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Ben BungeeCord Başlat.bat ya da siz nasıl isimlendirdiyseniz onun konsoluna restart reload stop gibi komutlar atılmıyor diye biliyorum. Sadece BungeeMotd Gibi pluginlerin reloadları gerçekleştiriliyor onu da motd reload yazarak yapabilirsiniz...

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Ben BungeeCord Başlat.bat ya da siz nasıl isimlendirdiyseniz onun konsoluna restart reload stop gibi komutlar atılmıyor diye biliyorum. Sadece BungeeMotd Gibi pluginlerin reloadları gerçekleştiriliyor onu da motd reload yazarak yapabilirsiniz...
Peki BungeeCord'a Plugini Nasıl Aktifleştiricez ?

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugini BungeeCord plugins içine at sonra bungeecord konsolunu kapat aç zaten kısa sürede açılıyor 15-20 saniyede filan
Konsolunu Kapat Açmamla Olacağını Zannetmiyorum Usta Oluyor Mu Öyle Eğer Öyle bir şey Olsaydı , Factions Sunucumda Puttyi Kapatıp Açtığımda Olurdu ?

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konsolunu Kapat Açmamla Olacağını Zannetmiyorum Usta Oluyor Mu Öyle Eğer Öyle bir şey Olsaydı , Factions Sunucumda Puttyi Kapatıp Açtığımda Olurdu ?
Hocam Sen Şimdi Factionstan bahsediyorsun. Ben Bungeeden Bungeecord da plugini attıysan bungeeocrd konsolunu ya kapatıp açıcaksın ya da plugine bir şekilde reload atıcaksın. Misal Veriyorum ben BungeeMotd Kullanıyorum her ayar değiştirdiğimde konsoldan motd reload yazıyorum. Sende Bunun Gibi Deneyebilirsin...

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ayar değiştirdiğimde konsoldan motd reload yazıyorum. Sende Bunun Gibi Deneyebili
Hocam Ben Senin Demek istediğini Anlıyorum Ama Ben Örnek Olarak Factionsu Veriyorum . Ama Şunu Belirteyim Yani Sadece Jarı Varken Konsoldan da Reload Çekilmiyor Diye Bİliyorum Sonuçta Aktif değil Ama Bu BungeeCord Farklı Olabilir .

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Ben Senin Demek istediğini Anlıyorum Ama Ben Örnek Olarak Factionsu Veriyorum . Ama Şunu Belirteyim Yani Sadece Jarı Varken Konsoldan da Reload Çekilmiyor Diye Bİliyorum Sonuçta Aktif değil Ama Bu BungeeCord Farklı Olabilir .
Hocam Şimdi Sen BungeeCord Klasöründeki plugins'e ne yükliyceksin yani hangi plugini yükliyceksin...