Buscuss Craft - Irklı Hayatta Kalma Sunucusu -7 Farklı Irk - Easter Egg - 1.8 - 1.11

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Güncelleme:
*Yeni ırklar için çalışmaya başlandı, ücretsiz olarak yeni ırk yakında eklenecek!
*AFK olanları atma eklentisi değiştirildi, daha düzgünü getirildi!
*Oyuncular arası ticareti sağlamlaştırmak için takas eklentisi getirildi. -Oyunculara Shift basarak sağ tıklayınca takas isteği atar ya da kabul eder.-

25.01.2017

En iyi cevaplar
0
Arkadaşıma easter egglerin yerini gösteriyorum diye Xosmuits ban attı. Banada daha önce Reaksion adlı kullanıcı göstermişti. Eğer kurallarda easter egg yerini gösterme diye bir kural varsa Reaksion'a da ban atmanızı rica ederim. (Nick'im HollaAtCoobe) (Reaksion bedavaya göstermedi karşılığında item istedi.)

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Arkadaşıma easter egglerin yerini gösteriyorum diye Xosmuits ban attı. Banada daha önce Reaksion adlı kullanıcı göstermişti. Eğer kurallarda easter egg yerini gösterme diye bir kural varsa Reaksion'a da ban atmanızı rica ederim. (Nick'im HollaAtCoobe) (Reaksion bedavaya göstermedi karşılığında item istedi.)
Merhaba, bahsettiğiniz kişinin bahsettiğiniz eylemi gerçekleştirirken alınmış bir video ya da ekran görüntüsü mevcut mu? Aksi taktirde bu sözleriniz ile hiçbir yaptırım yapılamaz. Teşekkürler.

En iyi cevaplar
0
Size herhangi bir konuda yalan söylediğiniz belirtilmedi, lakin yukarıda belirttiğim şartlar altında şu an söylediğiniz gibi bir şey yapamayız; üzgünüm.
Arkadaş haklı ben easter eggin kodunu paylaştım itiraf ediyorum ee bana ondan dolayı bir ban gelmedi paylaştığımda rehber dahi kodu kullandı bir şey demediler demekki yönetiminiz çok iyi değil.

En iyi cevaplar
0
Size herhangi bir konuda yalan söylediğiniz belirtilmedi, lakin yukarıda belirttiğim şartlar altında şu an söylediğiniz gibi bir şey yapamayız; üzgünüm.
XTurk falanda kullandı bana mesaj attı kodları ver falan diye ve ben kodu arkadaşımla takım sohbetinden vericektim Xosmuits verme dedi sonra mesaj olarak attım. Arkadaşımda tamam ben buldum demişti hemen chati temizledi sonra bana ban attı. Takım sohbeti ve mesaj özel yerler belki özel hayattan birşeyler konuşuyoruz. Adminlerin takip etmesi çok saçma.

Son düzenleme:

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
XTurk falanda kullandı bana mesaj attı kodları ver falan diye ve ben kodu arkadaşımla takım sohbetinden vericektim Xosmuits verme dedi sonra mesaj olarak attım. Arkadaşımda tamam ben buldum demişti hemen chati temizledi sonra bana ban attı. Takım sohbeti ve mesaj özel yerler belki özel hayattan birşeyler konuşuyoruz. Adminlerin takip etmesi çok saçma.
Bunları neden hala Skype üzerinden değil de buradan konuştuğumuzu anlamış değilim. -> Moolahgod

Reaksion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben kimseyi vermesine teşvik etmedim gel göstercem dedi zaten bildiklerimi gösterdi adam :? önüne gelene ban yönetim çalışıyor :)

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Ben kimseyi vermesine teşvik etmedim gel göstercem dedi zaten bildiklerimi gösterdi adam :? önüne gelene ban yönetim çalışıyor :)
Sen bana gösterdin işte seninde ban yemen lazım
Gösteren ya da gösterilen fark etmez; her iki birey de yasaklanır. Kuralları okuduğunuzu kabul ediyorsunuz ama umursamıyorsunuz bile. Lütfen :dost::dost:

GÜNCELLEME:
*Şaman ırkı eklendi.
*Lag düşüşlerinde düzeltmeler yapıldı.
*Mevcut açıklar -buglar- giderildi.