Buscuss Craft - Irklı Hayatta Kalma Sunucusu -7 Farklı Irk - Easter Egg - 1.8 - 1.11

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Irk meselesini ilk ben getirdim, getirmez olaydım..
Bu yorumunuzla neyi ifade etmeye çalıştığınızı anlamamış olsam da, "ırk" kavramını Minecraft'a ilk sizin getirdiğinizi savunan şey nedir merak ettim doğrusu? Gerçi sunucuda ya da tanıtım konusunda hiçbir şekilde "İlk Irklı Hayatta Kalma Sunucusu" gibi türden söylemlerde de bulunmadık. Yine de teşekkürler :hmm1:

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kaç gün forumlarda yoktum, bana gelen tepkileri cevaplamakla işe başlıyorum...

Senin hiçbir sunucuyu beğendiğini görmedim konu baltalamaktan başka işin yokmu senin ?
Merhaba! Yorum kaldıramayacaklarsa, eleştri alamayacaklarsa konu açılmamalıydı. Burası herkese açık bi platform. İsteyen istediği gibi eleştri yapabilir.
Ayrıca beğendiğim sunucular;
Poligon Survival
Nirvana TR
MineTC (Dün ortağı oldum hatta!)
Turquality Network
Provanas
CubeCraft
LegendCraft TR
CraftRise

Bu söylediklerimi seviyorum ve oynuyorum. Hatta bir kaçında özel üyeliğe sahibim...

Sunucu Guzel Dostum Ama Acilen Bot Korumasi Yapin!

Sunucu Guzel Dostum Ama Acilen Bot Korumasi Yapin! iyi Forumlar
Adamlara bot atmazsan sorun kalmaz diye düşünüyorum. :ci: Senin yüzünden sunucuya girdiğimde millet küfürler yağdırdı bot atıyosun gelmiş oynuyor musun deyip de banladı "Xosmuits"

Reaksion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir kaç gün forumlarda yoktum, bana gelen tepkileri cevaplamakla işe başlıyorum...

Merhaba! Yorum kaldıramayacaklarsa, eleştri alamayacaklarsa konu açılmamalıydı. Burası herkese açık bi platform. İsteyen istediği gibi eleştri yapabilir.
Ayrıca beğendiğim sunucular;
Poligon Survival
Nirvana TR
MineTC (Dün ortağı oldum hatta!)
Turquality Network
Provanas
CubeCraft
LegendCraft TR
CraftRise

Bu söylediklerimi seviyorum ve oynuyorum. Hatta bir kaçında özel üyeliğe sahibim...

Adamlara bot atmazsan sorun kalmaz diye düşünüyorum. :ci: Senin yüzünden sunucuya girdiğimde millet küfürler yağdırdı bot atıyosun gelmiş oynuyor musun deyip de banladı "Xosmuits"
Sen kendi konundaki eleştirileri kaldıramıyosun onlarla ilgilen bi :)

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen kendi konundaki eleştirileri kaldıramıyosun onlarla ilgilen bi :)
Asılsız ifade ve yapmadığımız bi' suçtan dolayı suçlanıyorsak, kendimizi savunmamız gayet doğal. Bence sen laf sokmadan önce iyice anlamaya çalış. :) İyi forumlar. :ci:

@Reaksion kardeşim bırak herkes hakettiğini buluyor.
Pardon, benimle ne sıkıntınız var? Merak ettim açıkçası. Özel mesaj yoluyla ulaşırsanız, bilmek isteriz.

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Asılsız ifade ve yapmadığımız bi' suçtan dolayı suçlanıyorsak, kendimizi savunmamız gayet doğal. Bence sen laf sokmadan önce iyice anlamaya çalış. :) İyi forumlar. :ci:

Pardon, benimle ne sıkıntınız var? Merak ettim açıkçası. Özel mesaj yoluyla ulaşırsanız, bilmek isteriz.
Yuvana dön.

En iyi cevaplar
0
Xosmuits geceleri mob çıkmasını düzelttiğini söyledi server'a restart attı ama yine çok fazla yaratık yok ve creeper bulamıyorum bu nedenlede rütbe atlayamıyorum

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşımla oynadık bugün sevdikde bayağı ama
- lag sorunu çözülmedi
- warp orman etrafi LEŞŞŞŞ
- Markette hiçbişey yok bomboş
- Pluginler fazla yapmacik değil mi ?

9.65tps gördük :/