- En iyi cevaplar
- 5
Şu an için böyle bir şey düşünmemekteyiz, yorumunuz için teşekkürler!kafa düşürme eklentisi olsa çok iyi olabilir koleksiyonlar hoş oluyor![]()
Şu an için böyle bir şey düşünmemekteyiz, yorumunuz için teşekkürler!kafa düşürme eklentisi olsa çok iyi olabilir koleksiyonlar hoş oluyor![]()
Bu yorumunuzla neyi ifade etmeye çalıştığınızı anlamamış olsam da, "ırk" kavramını Minecraft'a ilk sizin getirdiğinizi savunan şey nedir merak ettim doğrusu? Gerçi sunucuda ya da tanıtım konusunda hiçbir şekilde "İlk Irklı Hayatta Kalma Sunucusu" gibi türden söylemlerde de bulunmadık. Yine de teşekkürlerIrk meselesini ilk ben getirdim, getirmez olaydım..
Bu değerli ve içten yorumunuz için minnettarız, teşekkürler!Sunucunuzda oynamışlığım var, güzel olduğunu söyleyebilirim. Başarılar!
Merhaba! Yorum kaldıramayacaklarsa, eleştri alamayacaklarsa konu açılmamalıydı. Burası herkese açık bi platform. İsteyen istediği gibi eleştri yapabilir.Senin hiçbir sunucuyu beğendiğini görmedim konu baltalamaktan başka işin yokmu senin ?
Adamlara bot atmazsan sorun kalmaz diye düşünüyorum.Sunucu Guzel Dostum Ama Acilen Bot Korumasi Yapin!
Sunucu Guzel Dostum Ama Acilen Bot Korumasi Yapin! iyi Forumlar
Sen kendi konundaki eleştirileri kaldıramıyosun onlarla ilgilen biBir kaç gün forumlarda yoktum, bana gelen tepkileri cevaplamakla işe başlıyorum...
Merhaba! Yorum kaldıramayacaklarsa, eleştri alamayacaklarsa konu açılmamalıydı. Burası herkese açık bi platform. İsteyen istediği gibi eleştri yapabilir.
Ayrıca beğendiğim sunucular;
Poligon Survival
Nirvana TR
MineTC (Dün ortağı oldum hatta!)
Turquality Network
Provanas
CubeCraft
LegendCraft TR
CraftRise
Bu söylediklerimi seviyorum ve oynuyorum. Hatta bir kaçında özel üyeliğe sahibim...
Adamlara bot atmazsan sorun kalmaz diye düşünüyorum.Senin yüzünden sunucuya girdiğimde millet küfürler yağdırdı bot atıyosun gelmiş oynuyor musun deyip de banladı "Xosmuits"
Asılsız ifade ve yapmadığımız bi' suçtan dolayı suçlanıyorsak, kendimizi savunmamız gayet doğal. Bence sen laf sokmadan önce iyice anlamaya çalış.Sen kendi konundaki eleştirileri kaldıramıyosun onlarla ilgilen bi![]()
Pardon, benimle ne sıkıntınız var? Merak ettim açıkçası. Özel mesaj yoluyla ulaşırsanız, bilmek isteriz.@Reaksion kardeşim bırak herkes hakettiğini buluyor.
Yuvana dön.Asılsız ifade ve yapmadığımız bi' suçtan dolayı suçlanıyorsak, kendimizi savunmamız gayet doğal. Bence sen laf sokmadan önce iyice anlamaya çalış.İyi forumlar.
Pardon, benimle ne sıkıntınız var? Merak ettim açıkçası. Özel mesaj yoluyla ulaşırsanız, bilmek isteriz.
Anlamıyorum neden tüm bunları bu konu altına yazıyorsunuz, /warp istek'e hiç göz attın mı?Xosmuits geceleri mob çıkmasını düzelttiğini söyledi server'a restart attı ama yine çok fazla yaratık yok ve creeper bulamıyorum bu nedenlede rütbe atlayamıyorum