bydemir06 -0oKimdir?o0-

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Aşırı üşengeç bir şekilde 1.1'de oyunu crackli indirip daha sonra 1.2.5 olana kadar bekletmiş insanım. O sırada Metin2 indirmeye çalışıp IP denilen şeyi bilemeyince üzülüp ağladığımı hatırlıyorum. Kötü günlerdi .-.
Bunu okuyunca çok kötü hatıralar beynime hücum etmeye başladı :( Foruma ilk geldiğim ay :'(
Bu arada:

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
xXxbYdEm!RO6K¡mD!RxXx

Sent from my iPhone using Tapatalk​

Kimim Lan ben :D

Bu adam herşeyin en iyisini hakediyor.

Teşekkür ederim canunu yerim :D

Aşırı üşengeç bir şekilde 1.1'de oyunu crackli indirip daha sonra 1.2.5 olana kadar bekletmiş insanım. O sırada Metin2 indirmeye çalışıp IP denilen şeyi bilemeyince üzülüp ağladığımı hatırlıyorum. Kötü günlerdi .-.
Bunu okuyunca çok kötü hatıralar beynime hücum etmeye başladı :( Foruma ilk geldiğim ay :'(
Bu arada:

ilk önce seni çok iyi anlıyorum sakın yanlız hissetme yanındayım :)
You're great, even me

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu arada:
Benim gifi kullanmak ha :( Git kendi gifini bul evlat bi daha benim gifime O ıslak ellerini sürme :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
bir ton oyun sayabilirim :) Ama hiç biri mmo rpg nin güzelliğini belli etmez 2014 yılında piyasaya çıkan rift 6ay sonra tüm suncuuları kapattı ve dünyanın en iyi mmorpg oyunu olabilirdi.
Çoğu Oyun Git Gide Kendini Bozdu Parası Olan Kazanır Yani P2W Olarak Piyasayı Altüst Ettiler
Aylık Ücretli Olan Oyunlar Wow - Wildstar Tarzı Oyunda Hiçbirsey Satılmayan Satılıyorsada P2W Olmayan Oyunlar Şahsen Tercihimdir Ama Gel Gelelim Her Ay Para Ödemesi Heleki Türk Toplumu Olmadığından Malum Bizdede Yabancı Dil Yok :p Pek Tutamıyorum
Eskiden Genelde -13 Yaş Kitleler Doldururdu Oyunları Git Gide +30 Yaş Kitlelerde Oyunlara Katılmaya Tabi Maddi Kazançları Olduğundan P2W Sistemini Baya Geliştirdiler -13 Yaş Kitlesi Git Gide Çoğalıp Ve Çoğu Milletin Elinde Oyundaki Artık +10 Dur Ne Bileyim Bir İtemdir Görerek Bizdede Olsun Mantığıyla Babasının Cebinden Para Çalıp Oynamaya Başladı Bu Durumda Sektörü Baya Etkiledi
Bir Oyun Oynayayım Diyorsun Belirli Yerden Sonra P2W Özelliği Gösteriyor Kendini
Moba Oyunlar Sevmediğim ama Taktir Ettiğim Tek Mmo Oyunlardır Çoğu Oyunda Sadece Kostum Vb Satıldığından Oyunu Etkilemiyor Tabi Bunlar Her Oyunda Farklı Gelişme Olduğu İçin Pek Sarıcı Olmuyor Zaten Bu Mantığa İtem Satarsan Her Oyunda Gelişme Gibi Bir Kitle Olmaz Oyun Mobalıktan Çıkardı :p

• Beğen
Reactions: DIO

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu Oyun Git Gide Kendini Bozdu Parası Olan Kazanır Yani P2W Olarak Piyasayı Altüst Ettiler
Aylık Ücretli Olan Oyunlar Wow - Wildstar Tarzı Oyunda Hiçbirsey Satılmayan Satılıyorsada P2W Olmayan Oyunlar Şahsen Tercihimdir Ama Gel Gelelim Her Ay Para Ödemesi Heleki Türk Toplumu Olmadığından Malum Bizdede Yabancı Dil Yok :p Pek Tutamıyorum
Eskiden Genelde -13 Yaş Kitleler Doldururdu Oyunları Git Gide +30 Yaş Kitlelerde Oyunlara Katılmaya Tabi Maddi Kazançları Olduğundan P2W Sistemini Baya Geliştirdiler -13 Yaş Kitlesi Git Gide Çoğalıp Ve Çoğu Milletin Elinde Oyundaki Artık +10 Dur Ne Bileyim Bir İtemdir Görerek Bizdede Olsun Mantığıyla Babasının Cebinden Para Çalıp Oynamaya Başladı Bu Durumda Sektörü Baya Etkiledi
Bir Oyun Oynayayım Diyorsun Belirli Yerden Sonra P2W Özelliği Gösteriyor Kendini
Moba Oyunlar Sevmediğim ama Taktir Ettiğim Tek Mmo Oyunlardır Çoğu Oyunda Sadece Kostum Vb Satıldığından Oyunu Etkilemiyor Tabi Bunlar Her Oyunda Farklı Gelişme Olduğu İçin Pek Sarıcı Olmuyor Zaten Bu Mantığa İtem Satarsan Her Oyunda Gelişme Gibi Bir Kitle Olmaz Oyun Mobalıktan Çıkardı :p

Sadece moba olarak değil aslında mmo tarzları rift kat anahtarı gibi itemler vardı aslında " kat anahtarı degilde birşeydi " unuttum :D neyse işte ama moba gibi mmo gibi oyunlar da var aslında ama türkiyede NE OYUN SEKTÖRÜ NEDE BİR BİLGİ AKIMI OLABİLİR !

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Bu spawnı yapan şuanda bizim spawnı yapan olduğu için biraz garip buldum ama sonra tarihe bakınca o zaman göre süper. O zamanlar ben pixel art bile yapamıyordum :( ( Hayla yapamıyorum ) Ama o zamanlar böle spawnlar şimdinin en iy ibuildlğine eşitti :) HA BİRDE BEN BYbekiri TANIYORUM AMA NEREDEN?