- En iyi cevaplar
- 0
Evet2013 yılındaki texture packi mi soruyorsun![]()
Evet2013 yılındaki texture packi mi soruyorsun![]()
Hala unutmadım o texturepack iTexture pack nedir acaba?
Başarı girişimlerde bulunmuşsun tebrik ediyorum. Oyun hayatın az çok benimkine benziyor. Ben genel olarak Clanlarda commander olmuşumdur. Adımdan ve Nickimden çok 'General' olarak çağrılıyorum. 1.3.2'den beri Minecraftla uğraşıyordum 1 yıldır girip oynamıyorum bile. Bir Gaming takımında Minecraft sunucu tasarlıyor ve yapıyordum takım kapanınca bıraktım.
![]()
Özelden anlatKısaca Mr.Sakallı *
Ben senin oyunlara ilgin olduğunu okuyunca özellikle de oyun tarihine falan diyince ilk aklıma benim 2 - 3 yıl önce sürekli araştırıp uğraşıp oynayıp bitirmek için haftalarca uğraştığım Retro oyunlar gelmişti yalnız bu tür oyunları görünce hayal kırıklığına uğradım şunu bilesin. Bu arada bende League Of Legends oynuyorum ve nickim BESTIA yalnız ben oynamadığım zamanlar içerisinde bol bol IP kassın diye bir ortak buldum eklediğinizde size cevap vermezse ya da saçma sapan cevap verirse O ben değilimdir. Unutmadan TR Sunucusundayım.
Birazcıkta izlediğin diziler ve Anime (Çünkü bir tanesinden başka izlememekte ısrar ediyorsun) 'den bahsetseydin fena olmazdı.
Bu arada hala sunucun için bir kaç fikir arıyorsan 2 - 3 tane mevcut bende özelden anlatabilirim.
![]()
Retro pls alınırım ama bak
Benim çevremde arkadaşlarımdan çok 25 yaş ve üstüleri olduğu için bu kadar rahatım sanırsam.Özelden anlatReto degil ama offline ve online oyunlarla hayla ildiliyim sadece paylaşım yapmıyorum
ve abinle sen nasıl konusuyon
!
Al animelerdne bahsedeyim ( Only Naruto)
Ne yazıkki ekliyememçünkü West ' deyim
![]()
al o zamanRetro pls alınırım ama bak
Benim çevremde arkadaşlarımdan çok 25 yaş ve üstüleri olduğu için bu kadar rahatım sanırsam.
@denizcan 'ı kendim sandım .(