Ceku'yla Terrafirmacraft - Süper Gerçekçi Minecraft

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
en basitinden camtasia studio ile montaj yapabilirsin. mic sesi ile win sesini ayırmak için bandicam kullanabilrisin. daha sonra kendi sesine ayarlamalar yapar düzeltirsin. windows sesi mic sesi ve videou studyoda birleştirip güzelcede bi montaj yaptınmı al sana video.[DOUBLEPOST=1402430624,1402430582][/DOUBLEPOST] buda beinim anlatışımla bandicam nasıl kullanılır videosu.
Yeni video yükleniyor gençler gece 2 gibi yüklenir. izleyebilirseniz tabi :D

Son düzenleme:

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
19.bölüm yüklendi ama bir karar verdim arkadaşlar, kim üzülür kim sevinir bilmiyorum ama. Bu sezon bu bölümle sona eriyor. korku,fps,moba gibi oyunlar üzerinde video çekmeye çalışıyorum başarabilirsem onlarla devam ediceğim başaramassam Tfc 2. sezon yakındır demek. iyi sehirler ve teşekkürler :D

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir adam 89 bölüm çekmiş sen 19 bölümde pes ediyon hayretliksin
:) adam kaç kere izlenmiş.. ben seriye sonradan da katılanları düşünüp yeni sezon ile (başına özet eklediğim) geri döneceğim 3-4 günlük bir ara olur en fazla buda 19 video çeken(neredeyse her gün bir video) benim için bir hak olmalı. izlediğin için teşekkür ederim :) dipnot: konudaki dipnotu okurmusun :/)

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 ayda 19 video. hiçbir kar kazancım yok sırf zevkine. Adamlar bu işten para kazanıyor ben ise sabah okula gidip bütün günümü bu nlara veriyorum sence kim hak yiyor?

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
.[DOUBLEPOST=1403034074,1402917974][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar. eğer videolarını takip eden beğenen kişiler varsa; malesef video çekemiyorum içimden gelmiyor. 5-10 kere denedim hep aynı şekilde son buluyor videolar. video çekmeye başlıyorum selamımı veriyorum yapacağım şeyleri anlatıp, yapmaya geçiyorum ki yaparken sıkılıyorum sinirleniyorum '' yeter '' deyip bırakıyorum. Aldığım az izlenimler, benimle aynı zamanda başlayan kanalların başarısı, tatil de olmanın verdiği uyuşukluk ve rahatlık, düşünecek zamanım olması beni bu işten soğuttu. ancak ve ancak yeni bir video koymam için birinin beni öyle bi yüreklendirmesi lazım ki devam edeyim. ben kendimde o izleyen 5-10 kişi için saatlerce uğraşacak cesareti bulamadığımdan duracağım. mutlu yaşayın.[DOUBLEPOST=1403463311][/DOUBLEPOST]YENİ Sezon Yolda yarın yeni bölüm var :D beklettiğim için üzgünüm.[DOUBLEPOST=1403523364][/DOUBLEPOST]Sezon 2 ilk bölüm yüklendi iyi sehirler :)[DOUBLEPOST=1403677952][/DOUBLEPOST]sezon 2 ikinci bölüm yüklendi arkadaşlar. iyi sehirler paylaşmayı ve beğenmeyi unutmayın ! :D

Son düzenleme: