.[DOUBLEPOST=1403034074,1402917974][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar. eğer videolarını takip eden beğenen kişiler varsa; malesef video çekemiyorum içimden gelmiyor. 5-10 kere denedim hep aynı şekilde son buluyor videolar. video çekmeye başlıyorum selamımı veriyorum yapacağım şeyleri anlatıp, yapmaya geçiyorum ki yaparken sıkılıyorum sinirleniyorum '' yeter '' deyip bırakıyorum. Aldığım az izlenimler, benimle aynı zamanda başlayan kanalların başarısı, tatil de olmanın verdiği uyuşukluk ve rahatlık, düşünecek zamanım olması beni bu işten soğuttu. ancak ve ancak yeni bir video koymam için birinin beni öyle bi yüreklendirmesi lazım ki devam edeyim. ben kendimde o izleyen 5-10 kişi için saatlerce uğraşacak cesareti bulamadığımdan duracağım. mutlu yaşayın.[DOUBLEPOST=1403463311][/DOUBLEPOST]YENİ Sezon Yolda yarın yeni bölüm var

beklettiğim için üzgünüm.[DOUBLEPOST=1403523364][/DOUBLEPOST]Sezon 2 ilk bölüm yüklendi iyi sehirler

[DOUBLEPOST=1403677952][/DOUBLEPOST]sezon 2 ikinci bölüm yüklendi arkadaşlar. iyi sehirler paylaşmayı ve beğenmeyi unutmayın !