Çilek Dostu'nun Kendisi

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin çok :) Sanırım bende biraz kendimden bahsediceğim :p
Öncelikle hoşgeldin, yaşınla dalga geçen olmaz merak etme, ben de 10 Mayıs 2000 doğumluyum ve forumun %60'ından daha büyüğüm dert etme yani :(
Eşcinsel olman da bir şeyi değiştirmez, bu forumda eşcinsellere saygı var, veya bize öyle görünüyor :(
--------------------------------------------------------------------
Tanıtım bölümü*
İsmime gerek yok genelde burada bana Iskef deyip geçerler tam ismimi yazmayı başarabilen az kişi vardır :(
Türkçe takıntılıyım tabii sinirlenmediğim sürece, sinirlendiğimde nokta virgül falan kalmıyor :(
Animelerden nefret ederim, anime izleyenlere karşı bir kinim yoktur ama eğer Anime izlemeyenlere hakaret edecek kadar koyu Animecileri de insan yerine koymam :(
Eğer avatarımdaki şahısı beğendiysen @Polkakorowakurwa ile iletişime geçip cemiyete katılabilirsin çok geniş(!) bir aileyiz :(
Bunlar dışında, Forum kurallarını okuman herkesin yararına olacaktır :(
Tanıştığıma memnun oldum, iyi forumlar :(

-- @Iskefiyeli18 'nin Aksine Gülen Emoti'leri severim :D
--Adım Can.Tasarım ruhlu bir kişiyimdir yeni ve değişik şeyler düşünmeyi severim. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar incelerim :)
--Kişilik yapım nedeni ile sık sık tartışmalarda adım geçse de çok sevimliyimdir :D
--Anime severim ._.
-- Sanatla uğraşıyorum. Henüz sanatçı aday adayı olduğumu söyliyebiliriz :)
--Fazla seçiciyimdir :p
-- @yoloman 'ı severim ._. çünkü oda JİBRİL'i seviyor :aşık:
Sanırım Benim hakkımda bilmen gereken daha önemli şeyler yok :) forumda geçiriceğin zamanlarda benimle ilgili fikirlerin oluşucaktır elbette :) umarım bunlar 'artılarım' olur :) Foruma Hoşgeldin Umarım iyi anlaşırız :)

Gülen suratlar sana gelsin @Iskefiyeli18

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Aile dostu" forumumuza hoşgeldin, umarım uzun süre aramızda olursun ve hiç uyarı almazsın :)

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoşgeldin, yaşınla dalga geçen olmaz merak etme, ben de 10 Mayıs 2000 doğumluyum ve forumun %60'ından daha büyüğüm dert etme yani :(
Eşcinsel olman da bir şeyi değiştirmez, bu forumda eşcinsellere saygı var, veya bize öyle görünüyor :(
--------------------------------------------------------------------
Tanıtım bölümü*
İsmime gerek yok genelde burada bana Iskef deyip geçerler tam ismimi yazmayı başarabilen az kişi vardır :(
Türkçe takıntılıyım tabii sinirlenmediğim sürece, sinirlendiğimde nokta virgül falan kalmıyor :(
Animelerden nefret ederim, anime izleyenlere karşı bir kinim yoktur ama eğer Anime izlemeyenlere hakaret edecek kadar koyu Animecileri de insan yerine koymam :(
Eğer avatarımdaki şahısı beğendiysen @Polkakorowakurwa ile iletişime geçip cemiyete katılabilirsin çok geniş(!) bir aileyiz :(
Bunlar dışında, Forum kurallarını okuman herkesin yararına olacaktır :(
Tanıştığıma memnun oldum, iyi forumlar :(
Adı Kerem İskefiyeli. " !!! Über İfşa Was Here !!! "

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin çok :) Sanırım bende biraz kendimden bahsediceğim :p

-- @Iskefiyeli18 'nin Aksine Gülen Emoti'leri severim :D
--Adım Can.Tasarım ruhlu bir kişiyimdir yeni ve değişik şeyler düşünmeyi severim. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar incelerim :)
--Kişilik yapım nedeni ile sık sık tartışmalarda adım geçse de çok sevimliyimdir :D
--Anime severim ._.
-- Sanatla uğraşıyorum. Henüz sanatçı aday adayı olduğumu söyliyebiliriz :)
--Fazla seçiciyimdir :p
-- @yoloman 'ı severim ._. çünkü oda JİBRİL'i seviyor :aşık:
Sanırım Benim hakkımda bilmen gereken daha önemli şeyler yok :) forumda geçiriceğin zamanlarda benimle ilgili fikirlerin oluşucaktır elbette :) umarım bunlar 'artılarım' olur :) Foruma Hoşgeldin Umarım iyi anlaşırız :)

Gülen suratlar sana gelsin @Iskefiyeli18
Jibril için fayt çıkartırım burada :( (Kıskanmak was here ?)

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
abooo animeci hemen spoiler arşivimi açmam lazım bu arada hoş geldin ve önemli olan dış güzellik değil önemli olan iç güzellikde değil
dişi olman yeter meslek lisesinde okuyorum yokluk çok fena
#dirensınıftakisakallıkızlar

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
abooo animeci hemen spoiler arşivimi açmam lazım bu arada hoş geldin ve önemli olan dış güzellik değil önemli olan iç güzellikde değil
dişi olman yeter meslek lisesinde okuyorum yokluk çok fena
#dirensınıftakisakallıkızlar
Ben dövermiyim siz dövermisiniz*

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bu arada ace ölüyor neji ölüyor gai sensei ölüyor luffy korsanlar kralı oluyor rukia kurtarılıyor ichigo hollow oluyor bücür kardeş eduardo elric in kız kardeşi bedenini alıyor :D spo verebildiysem ne mutlu bana