Cinema 4D Minecraft Slime Rig By Eren

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten bu işe çok yatkınsın. Yakında gelişmen dileğiyle. Belki yaında 1 dakikalık MC animasyonları bile yapabilirsin.
Animasyonda tek yapamadığım yürüme olayı çok berbat yapıyom ders izlicez anlaşılan[DOUBLEPOST=1433435097,1433430253][/DOUBLEPOST]

Arkadaşlar @ZereftheBlackMage saolsun gaza getirdi deneme yapıyım dedim fena bir şey çıkmadı.Görüşlerinizi ve ekleyeceklerinizi alıyım?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Animasyonda tek yapamadığım yürüme olayı çok berbat yapıyom ders izlicez anlaşılan[DOUBLEPOST=1433435097,1433430253][/DOUBLEPOST]

Arkadaşlar @ZereftheBlackMage saolsun gaza getirdi deneme yapıyım dedim fena bir şey çıkmadı.Görüşlerinizi ve ekleyeceklerinizi alıyım?
Dizler çok ilerde gibi. Vücutla aynı mesafeye koy bacakları.

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Rica ederim dostum. Ayrıca çok fena değil ama bence de dizleri biraz ileride. Ayrıca gölge biraz kötü olmuş. Etrafındaki kırmızılıkla.