Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bikez internet kafedeydim bi çocuk sınırsız açıcam dedi para vermedi ve istediği kadar oynadı. bende sınırsızı parasız olarak sanmıştım. nerdeyse sınırsız açtırıcaktım :D

eskide işaret ve orta parmak arası baş parmağın küfür olduğunu bilmiyordum yaptım yanlışlıkla Ve :çakmak:+:barut:=:VV::lav:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Çocukken kendimi MegaMan sanıp koluma boru takıp yolda giderdim :lol:
Beyblade hastasıydım ve arkadaşlarımla Beyblade kapışırken gökyüzüne bakıp ANKAAAAA! diye bağırırdık :D
Evin holünde banyonun girişindeki perdeyi hayalet sanardım hafif hafif süzülürdü ve ondan çok korkardım :lol:

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çocukken kendimi MegaMan sanıp koluma boru takıp yolda giderdim :lol:
Beyblade hastasıydım ve arkadaşlarımla Beyblade kapışırken gökyüzüne bakıp ANKAAAAA! diye bağırırdık :D
Evin holünde banyonun girişindeki perdeyi hayalet sanardım hafif hafif süzülürdü ve ondan çok korkardım :lol:
gerçektende çok saf bir çocukmussun :D

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
gerçektende çok saf bir çocukmussun :D
Ona saflık değil Hayalperest denir canım :D ve çocukluğum bu sayede çok güzel geçmiştir :D
Balkonda barutlu tabancayla kendini kovboy snaıp millete ateş etmek elindeki oyuncak kılıçla kendini ninja veya samurai
Sanıp bahçelerin duvarlarına çıkıp gezinerek arkadaşlarınla dövüşmek işte bunların hepsi hayal gücünle yapıp eğlencenin dibine vurabileceğin şeylerdir :D

EjderCraft_AliTartan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.Sınıfda Ögretmenlerden korkardım bu yüzden annem hep sınıfta yanımda otururdu birisinde annem dışarı lavaboya cıktı gelmedi maksat beni hocalara alıştırmakdı annem gelmeyince bende korkudan ögretmene yumruk tekme ne varsa girmişim annemin dedigine göre hocanın parmagını cıkarmışım ve hayliyle annemden iyi bir dayak yemiştim :D bu arada annem tam 3 ay boyunca yanımda oturdu alıştırmak icin :D

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
13 yaşındayken okulun en inek kızıyla çıkmıştım kız lise geçiş sınavından 480 puan almıştı ben 340 ve kızın annesine hastaydım :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
:D en çok perdeyi hayalet sanmana şaşırdım :D
Hani filimlerde hayaletler uçarya o da tül gibi ince bişeydi ve çok hafifti ayrıca hol karanlıktı bir yerden en ufak esişte bile havalanıp dalganırdı sanki bir hayalet kapının arasından seni gözetliyormuş gibi gelirdi bana ve çok korkardım :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hani filimlerde hayaletler uçarya o da tül gibi ince bişeydi ve çok hafifti ayrıca hol karanlıktı bir yerden en ufak esişte bile havalanıp dalganırdı sanki bir hayalet kapının arasından seni gözetliyormuş gibi gelirdi bana ve çok korkardım :D
:D

ben küçükken düz duvara tırmanırdım ve kendimi spaydırmen sanırdım :D
çok hayalpresttim :D

• Beğen
Reactions: DIO