Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Çocukken ilk çıkan Beyblade (Revolution vb.)'lerin oyuncakları vardı. Pahalılarından alınca içinden gerçek canavar çıktığını zannederdik.
Aynen aynen :lol:
Hatta benim bazı arkadaşlarım orjinallerden gerçek canavarların çıktığını söylerlerdi dükkan dükkan gezer gezer arardık canavar çıkanlarını hatta satıcılara bile derdikki bunlardan canavar çıkıyormu diye onlarda onlardan yok derdi :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Çook küçükken bilgisayarda eski Avast antivirus vardı. Virüs bulunca tak diye pencere açılırdı ve daaarn daaarn daaarn diye siren sesi gelirdi. Ben de çok korkardım. Sonra pencere çıkmadan 1 saniye önce altta bir sarı şeridin çıktığını fark ettim. O şerit çıkınca odadan koşarak çıkıyordum. Program ekle kaldırdan kalkmıyordu antivirus. Günlerce araştırdım antivirusun özel kaldırma şeysini falan denedim olmadı. Sonra bilgisayar bozuldu :D Bir de powerpointten (sözde) oyun yapıp yanına 50 tane System diye metin belgesi veri tabanı falan açıyordum. Herkese bunlar sistem dosyası diyip kandırırdım. Çok sistem dosyası olduğu için çok büyük, ne bileyim, sofistike (bu kelime buraya oldu mu bilmiyorum) bir program olarak tanıtırdım ve kimsenin powerpointten yaptığımı anlamamasını umut ederdim :D
o da güzelmiş :)

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yazsam benden korkarsınız neyse yazıyorum bakkaldan şok gazetesi çalardım oradaki *** resimleri kesip dolabın arkasına atardım

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kucukken arcelik reklaminda cikan robottan korkar televizyon arkasina saklanirdim ._.

Duman Yoluyla Gönderildi.

bossentobi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçükken ayakkabıya kupa dermişim anne kupa alalımmı anne ?
5 - 6 yaşlarındayken annem çok güzel sarma yapardı beim yanımdan geçenler 4 -5 tane verirmisin derlerdi ben önce 4 tane sora 5 tane verirdim :(