[ComputerCraft] Admi-Get | Pastebin'den sonraki program indirme alternatifiniz!

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Admi-get ubuntuda bulunan apt-get'ten esinilmiştir. Komut yazma yerine uyumlu olduğu için komut satırından çalışacaktır...

İndirmek için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT: Updateleri ayrı olarak admi-get update kodu ile indirmelisiniz!

Kullanım: admi-get programadı
şu an program listesinde 3 program bulunmaktadır. Aşağıdaki formu doldurarak ve bana ö.mden atarak kendi programınızı ekleyebilirsiniz!

Programde bulunan program listesi:
Goodbye (admi-get goodbye)
Update (admi-get update)
Admi-Get GUI (admi-get admi-get-gui)

program ekleme formu:

Program Adı:
Program Versiyonu:
Program Açıklaması:
Programın Dosyası

Not: Bütün admi-get programları kendi interent sitemde depolanmaktadır. Bu sayede her yeni program eklendiğinde updatelemenize gerek kalmaz![DOUBLEPOST=1410373807,1410356450][/DOUBLEPOST]Neden hiç kimse bakmıyor ya :D Bu arada fikirlerinizde filan belirtin

Son düzenleme:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Şuraya önceki konudaki bazı kişileri taglıyım
@LegendMC
@Schaffer79
@OneMove[DOUBLEPOST=1410427039,1410422593][/DOUBLEPOST]Admi-Get Yeni versiyon 1.1 çıktı! Artık bilinmiyen bir program indirmeye çalışılınca garip bir hata değil herkesin anlayabileceği bir yazı veriyor! Update programı ile update edebilirsiniz![DOUBLEPOST=1410460951][/DOUBLEPOST]Öhöm. Neden kimse Bakmıyor bilmiyorum ama artık bütün projelerimi bu sistemden yayınlayacağım.[DOUBLEPOST=1410472273][/DOUBLEPOST]Herhalde hiçbir program yok diye bir şey yapmıyorlar :/ He bu arada kendimle konuşuyorum biliyorum :)