[ComputerCraft] Admi-Get | Pastebin'den sonraki program indirme alternatifiniz!

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok canım skefır bir marka zaten o yakında skefırdows diye şirket kurcak windowsu geccek böyle 2 3 kişi toplayıp :D fasfsafa

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Kararımı verdim, hiç birinize Python öğretmeyeceğim ^-^
Unutmayın; "Çok kod bilmek değil, bildiğin koda hükmetmek seni iyi bir programcı yapar."

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama ben java istiyodum ya lütfen :( luayı sadece cs de server için kullanıyolar bir işe yaramiyor bari java öğrensem c yi kendim öğrencem lütfen yardım et skefır lütfen yaa :(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
ama ben java istiyodum ya lütfen :( luayı sadece cs de server için kullanıyolar bir işe yaramiyor bari java öğrensem c yi kendim öğrencem lütfen yardım et skefır lütfen yaa :(
Luanın kullanıldığı alanlar;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bunun pluginleri Lua ile yazılıyor.
Garry Mod eklentileri ve modları Lua ile yazılıyor.
Roblox harita oluştururken Lua ile Script yazılabiliyor.
CS2D isimli oyuında eklentiler yine Lua ile yazılıyor.
Senin dediğin oyunda da eklentiler Lua ile yazılıyor.

Gördüğün gibi şimdi soracaksın, Lua kendi başına hiçbir şey yapamaz mı? Aynen öyle, Lua kendi başına çöptür fakat eğer Library kullanırsan Javada yapabildiğin çoğu şeyin Lua ile yapıldığınıda fark edeceksin. Haberin olsun Java ile C'nin kırıntı alakası yoktur. Şimdi direk C'ye başlasan da aynı şey olacaktır. Benim görüşümce Minecrafta eklenti yapan fakat yazılım bilgisi iyi olmayan biriysen Java'ya hiç bulaşma derim direk C#öğren.

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sağol C öğrencem wihu ! :D[DOUBLEPOST=1410681908,1410680734][/DOUBLEPOST]C yide sen öğretsene :D

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama pls :D sadece temellerini öğret cünkü luaya benzemiyo hiç biri lua sanki ingilizce cümle yazarmış kadar basit ama bunlar cok tuhaf geliyo

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Repo ve dependency sistemine başlayacağım şu okul bi bitsin

=-{Telden yazıyom hatalar olabilir}-=[DOUBLEPOST=1411047110,1410941530][/DOUBLEPOST]Beyler yeni domain aldım repoları update edeceğim. Repo updatesi yapınca haber veririm :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Karahan hâla CC ile uğraşıyormusun ya? Seni AragonTekkit'in eski sunucusunda tanımıştım, o zamanda iyiydin CC'de :D
Gerçeği söylemek gerekirse o zaman bildiğim bilgimi şu anki bilgimle kıyaslarsan eski zamanlar cahil gibi hissettiriyor insana, şu anda öyle bir bilgim var ki bilsen :D