[ComputerCraft] Admi-Get | Pastebin'den sonraki program indirme alternatifiniz!

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Türkçe ve anlaşılabilir bir kaynak varsa link şeklinde atabilir misin? Ve de ne kadar kolay skript kadar kolay mı? :p
skriptten azıcık birazcık zor ama yinede kolay denebilir. Türkçe kaynak bilemiyorum ama Ingilizce rahatça bulursun
Belki cc/lua dersleri yapabilirim belli olmaz[DOUBLEPOST=1410474623,1410473929][/DOUBLEPOST]O Değilde admi-get v1.2de Boyle bir paket bulunamadi veya programda bir hata olustu! yerine ya paket bulunamadı yada bilinmiyen bir hata deyip hatayı gösterecek. Ve tabii ki bir GUI hazırlıyorum hiçbir arg kullanmadan girerseniz çıkan :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
skriptten azıcık birazcık zor ama yinede kolay denebilir. Türkçe kaynak bilemiyorum ama Ingilizce rahatça bulursun
Belki cc/lua dersleri yapabilirim belli olmaz[DOUBLEPOST=1410474623,1410473929][/DOUBLEPOST]O Değilde admi-get v1.2de Boyle bir paket bulunamadi veya programda bir hata olustu! yerine ya paket bulunamadı yada bilinmiyen bir hata deyip hatayı gösterecek. Ve tabii ki bir GUI hazırlıyorum hiçbir arg kullanmadan girerseniz çıkan :)
Skriptten zor mu? Kat be kat kolay be. Admicos Lua dersi sakın yapma anlatabileceğin bir dil değil. Lua tek başına en boş olan dillerden biridir ^-^

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
GUI Hata veriyor. O yüzden iptal oldu. Ama paket bulunmaması ve başka bir hatayı ayıran sistem yeni updatede eklenecek.[DOUBLEPOST=1410476105,1410475401][/DOUBLEPOST]şu an Update Patchi yapmış bulunmaktayım. Updateyi indirdikten sonra admi-get'i çalıştırdığınız anda update edilsinmi diye soracaktır. Yanlız böyle yapmamın sebebi admi-get update bilgisayarınıza update isimli bir dosya indiriyor. Patchi yüklediğimde haber veririm.[DOUBLEPOST=1410476850][/DOUBLEPOST]Bu sefer hiçbir updatede yapmayacağım bir şey yapıyorum ve updateyi pastebin linkine ekliyorum. Çok önemli bir patch![DOUBLEPOST=1410476926][/DOUBLEPOST]UPDATE YUKLENMISTIR! Programı baştan yükleyin! Bug fix ve program ekleme olayını yarın yapacağım uyumaya gidiyorum hoşçakalın.[DOUBLEPOST=1410640166][/DOUBLEPOST]Admi-Get için GUI Eklendi! Admi-get'i kullanarak admi-get admi-get-gui kodu ile indirebilirsiniz. Fazla buglu olabilir haber verirseniz sevinirim!

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Tekkit sunucularda tabi yetkili olduklarımda öğretiyordum. Neredeyse açılan tüm sunucularda sırf bu sebeple yetki aldım. Fakat Lua öğretilemez çünkü o kadar basittir ki insan zaten okuduğunda anlayacaktır.
Aynen ben kendim ögrendim full hic video izlemeden sadece wikiden bakarak söktüm okadar basit bi dilki sanki ingilizce cümle yazıyon gibi okadar bastki :D
functionları tek sen ögrettin :D skefır bir şey sorucam bana python 3.4 ögretirmisin lütfen ben radazex :D
EDİT: ha bide şurda tekkite girmeden bi program yapamda bakim : Programım ile sisteme giriş için sifreyi girip sisteme giriş yapiyorsunuz sistemde saati ögrenebilir , resim yapabilirsiniz isterseniz sifre yerine sifre değilde sistemgiriş yazarsanız yeni bir pencere acılır oraya sisteme giriş sifresini yazip ana sisteme CraftOS girebilirsiniz.
Hadi Başlayem Bismillaaaah 1 ay üzerine kod yazan ben :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
edit startup
local pullevent = os.pullEvent
os.pullEvent = os.pullEventRaw
term.setBackgroundColor(colors.blue)
term.clear()
term.setCursorPos(12,2)
textutils.slowPrint("Radazex Sistemleri - Hoşgeldiniz")
sleep(0.5)
term.setCursorPos(6,4)
io.write("Sifre:")
NSifre = read()
if NSifre == "0000" then
shell.run("Radows")
elseif NSifre == "sistemgiris" then
shell.run("

Burda kesiyom beyler bende nedense son 3 4 aydır ilham yok yaa kactı bütün ilhamım 1 ay üzerine kod yapınca nerdeyse bütün herşeyi unutmuşum ztn hatırlaya hatırlaya yazdım bunları bile düşünün normalde kendi apimi yapiyodum 5 dkda :D

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Aynen ben kendim ögrendim full hic video izlemeden sadece wikiden bakarak söktüm okadar basit bi dilki sanki ingilizce cümle yazıyon gibi okadar bastki :D
functionları tek sen ögrettin :D skefır bir şey sorucam bana python 3.4 ögretirmisin lütfen ben radazex :D
Python'u napacan, benim Pythonu öğrenme amacım TCP ve UDP Flooder yapmaktı senin ki ne ki? Öyle bir şey değilse Perl öğren geç :p

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok java en opu :D skefır öğretcenmi bişi de lütfen :D bu java bakmakla ögrenilmez luada kendime coder diyodum pythonda print ve sayısal işlemler sonra pırt başka bişi yapamadım javada iyice op olmuş sen bana öğretirmisin videolarda hic bişi anlamıyom[DOUBLEPOST=1410648142,1410648067][/DOUBLEPOST]skefır lütfeeeen :(

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yok java en opu :D skefır öğretcenmi bişi de lütfen :D bu java bakmakla ögrenilmez luada kendime coder diyodum pythonda print ve sayısal işlemler sonra pırt başka bişi yapamadım javada iyice op olmuş sen bana öğretirmisin videolarda hic bişi anlamıyom[DOUBLEPOST=1410648142,1410648067][/DOUBLEPOST]skefır lütfeeeen :(
Forumda ki "dil bilgisini düzeltme" kuralı olmasaydı, seni banlatırdım 0_0

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende evini basardım sonra sana lua ögretirdim :D sonra 2mizde skefıra java öğret diye yalvarırdık :D