CubeDupe | Bu yepyeni projemize destek çıkacak, ücret karşılığı çalışabilecek arkadaşlar arıyoruz.

Kapalı beta yapmayı düşünüyoruz, kapalı betamıza katılan arkadaşlar, nasıl bir ödül isterdiniz :)

• Üyelik (VIP)

• Oyun-Içi Kredi

• Özel Pet/Trail/Şapka

• Network Booster (x2)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bayağıdır bekliyorum mesaj atan olur mu diye, ama olmadı ki bu yüzden ben yazıyorum mesajı. Samimi konuşacağım ama yerden yere vurursam da kusuruna bakmazsın artık. Her sorunu cevaplayacağım, o yüzden iyi oku.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, Acaba minecraft adlı oyuna birkaç bin dolar yatırım yapmak mantıklı mıdır?
hiçbir büyük sunucu en az böyle bir yatırım olmadan başarıya ulaşmamıştır. Yatırımı minecraft adlı oyuna değil, minecraft sunucusuna yapıyoruz. Ayda 500 aktif oyuncuyla bu rakamı zaten 1 ayda çıkarabiliyoruz.

Pekala onu geçtim. 102 ülkede hizmet verecekmişsiniz. Peki sadece ingilizce ile bu iş yürüyebilecek mi?
Gülmek yerine cevap vermeyi tercih ediyorum. Arapça olmayacağına göre hangi dil olmalı :)

Peki globalleşince Türklüğünüzü kaybedecek misiniz?
Bu soruyu cevaplamayı düşünmüyordum ancak saygısızlık olmasın diye yine yazayım dedim. Global piyasayı etkileyecek bir sunucu açmak türklüğümüzü kaybetmekle alakadar bir durum değil. Sunucuda Türkiye ve Türklükle ilgili hiçbir unsur yer almayacak, ne bir bayrak ne bir yazı. Belki ileride "ki kesin değil" Türkçe dil seçeneği ekleyebiliriz, o kadar. "Globalleşmek" de nasıl bir terimse artık...

102 ülke diyorsunuz bu ap ayrı yerlerden bilinmedik sistemler ile saldırılar demektir. Siz bunları engelleyip ayakta kalabilecek misiniz?
Her büyük sunucu engelleyebiliyorsa biz neden yapamayalım?

Hedefiniz nedir? Bir hedefiniz var mı?

Hedefimiz değil, hedeflerimiz var. Bunlar arasında ilk yıl içerisinde anlık 500 oyuncuya ulaşmak, ortalama ay başı 3000$ kazanmak gibi hedefler yer alıyor.

Her ülkeden ayrı ayrı helper almayı düşünüyor musunuz?
Bu soru kadar saçma sapan bir soru görmedim, ayıp olmasın diye açmıyorum ama gerçekten kahkaha attıracak bir soru. Mineplex, Hypixel gibi büyük sunucular da bile dil seçeneği yok, sadece ingilizce destek sunuyorlar. Bizde en azından her zaman diliminden birkaç yetkili alarak bu sorunu çözmeyi planlıyoruz.

Ayıptır sorması sermaye nereden geliyor?
Bunun ayrıntılı bilgisini vermek istemiyorum ancak yatırım yapmak için biriktirdiğimiz bir miktar vardı, böyle bir projeye kullanalım dedik.

O kadar parayı yatırdığınızda karşılığını alamazsanız ne yapmayı planlıyorsunuz ?
Projenin tamamını satar, en azından zararımızın bir kısmını karşılayabiliriz. Bir bardak soğuk su da iyi gider herhalde :)

Sizden ürün satın alan kullanıcılar ürünlerini veya paketlerini zamanı doluncaya kadar kullanabileceğinin güvencesini verebiliyor musunuz?
Kesinlikle, sunucu açılmadan önce aldıkları indirimli ürünler de buna dahil.

"Önünüz açık olur inşallah. İyi şanslar. Yabancı soytarılar türk çoluk çocuktan daha sinir bozar.."
Hakaretten rapor etmiyorum bu seferlik ama KESINLIKLE yanılıyorsun, piyasa hakkında bilgi sahibi olmadan bu tür cümleler kurmanı tavsiye etmiyorum.

NOTUNA ITHAFEN: Bu tarz kozmetikler için çoktan proje documentlerini hazırladık, kapalı beta için ücreti 3-5$ arası belirleyeceğiz. Dediğini çok mantıklı bulmadık o yüzden yapmayacağız.

Samimiyetle,
Bertan
Pekala cevaplarınız için teşekkürler. Aslında cevaplarınıza karşılık bende cevap vermek isterdim fakat burayı meşgul etmek hiçte mantıklı bir hareket değil.
Başarılar.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kişisel becerilerim sunucunuz için uygun olmasa da birkaç fikir sunmak isterim. Çorbada tuzum olsun.

Minigamelerle akabinde chronicle benzeri küçük adventure haritalar da yapılabilir. Bitirilen her kısım küçük bir ödül bitirilen bir saga daha büyük çapta bir ödül kazandırabilir. Yabancı sunucularda görmedim böyle bir durum ama fikir olarak şu anda güzel göründü. (Hikaye yazmak sıkıntı yaratır diyorsanız eski destanlardan uyarlayabilirsiniz. Sadece Islendingesagaer 20 hikayeden oluşuyor ve sırf Egils Saga Skallagrimssoner 60 bölüm.)

Bu arada, umarım başarılı olursunuz, bol şans.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Ne kadar süre sonra açılacak peki sunucu ?

Bu arada hypixel 3-4 dil seçeneği sunuyo bize profil kismindan az ama olan dillerden birini secip oynayabilirsiniz ..