I
Iskefiyeli18
Ziyaretçi
Baş harfini büyük yazmamıştı :'(Hayır, yani "Georgia yanlış yazılmış" demişsin ama doğrusu nasıl yazılır onu soruyorum![]()
Bkz.
Ayrıca mavi rengi ve georgia yazı tipini çok severim.
Baş harfini büyük yazmamıştı :'(Hayır, yani "Georgia yanlış yazılmış" demişsin ama doğrusu nasıl yazılır onu soruyorum![]()
Ayrıca mavi rengi ve georgia yazı tipini çok severim.
Şık ıldım dığrısı .s[DOUBLEPOST=1417447250,1417447115][/DOUBLEPOST]Bilelim bakalım sen kimsin .s Alpagut .s(Nerden aklıma geldi diye sormaBaş harfini büyük yazmamıştı :'(
Bkz.
Bkz. Forumun tenha yerleriMerhaba.
Bana direk Rayandu de.
Bende o tip insanları sevmem
Hatta o mesajını alıntıladığın insanın hesabı tenhada kesilecek tarafımca ^^
Bestia olması mümkün değil. Çünkü Bestia "-de,-da" eklerini sürekli yanlış yazardı. Bu yazıda ise doğru kullanılmış.Bak kardeşim şimdi şu şahıs aşırı hayvan sever bir üye = @Polkakorowakurwa
Bu şahıs da hayvan düşmanı sadist hayvan katleden birisi = @gökçecuq
Ayrıca bırak bence milletle uğraşmayı Egoistler ile Irkçılar harcar seni bu forumda.
Madem herkesi tanıyorsun beni tanıyor musun acaba?
Ayrıca bir tahminim de var sen şu malum hayalet üye @B35T14 mısın?![]()
HahahBestia olması mümkün değil. Çünkü Bestia "-de,-da" eklerini sürekli yanlış yazardı. Bu yazıda ise doğru kullanılmış.
Noluyor yav benden habersin ben tanıtılıyorumBak kardeşim şimdi şu şahıs aşırı hayvan sever bir üye = @Polkakorowakurwa
Ayrıca bırak bence milletle uğraşmayı Egoistler ile Irkçılar harcar seni bu forumda.
Ya siz istediğinizi düşünün, ben bu kişinin Bestia olmasına imkan vermiyorum.Hahahya adam sonunda bu hatasını anlamış ve değişik bir şekilde aranıza girmişse?
Neredeyse 1 ay olacak onu görmediğim.
Kendine kız bile yaptı adam artık çok değişmiştir O.![]()
Aynı şekilde :/Ya siz istediğinizi düşünün, ben bu kişinin Bestia olmasına imkan vermiyorum.
Elbette hayır .sBak kardeşim şimdi şu şahıs aşırı hayvan sever bir üye = @Polkakorowakurwa
Bestia olması mümkün değil. Çünkü Bestia "-de,-da" eklerini sürekli yanlış yazardı. Bu yazıda ise doğru kullanılmış.
Hahahya adam sonunda bu hatasını anlamış ve değişik bir şekilde aranıza girmişse?
Neredeyse 1 ay olacak onu görmediğim.
Kendine kız bile yaptı adam artık çok değişmiştir O.![]()
Hoşgeldin .
Ben de başar . Beni genel de cümlelerin sonuna ".-." koymamla tanırlar .-.
Aynen, ben o kişi değilim.Ya siz istediğinizi düşünün, ben bu kişinin Bestia olmasına imkan vermiyorum.
Yakında anlarıznothing, ben hayvanları cok severim %90 iftira ^.^
La photo? Fotoğraflar ne zamandan beri Çizgi Film?nothing, ben hayvanları cok severim %90 iftira ^.^
(aYrIcA KENDİNİ COK BELLİ EDİOSUN YUNUS ^.^ FOTOGRAFDAKİ ÇİZGİ FİLMİ İZLEDİGİNİ DAHA ÖNCEDE SÖLEMİŞTİN ZTN İHİHİH)