Ddos-Bot

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Bildiğiniz Kaliteli Server Koruması Varmı Ücret Ödeyebilirim
Botu Ve Ddos u Tam Korumasını İstiyorum Örn Bot Atınca Server Zorlanıyor Bunu Engellemek İstiyorum Ddos u Tamamen Engellemek İstiyorum Hangi Plugini Önerirsiniz

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
DDoS u Plugnle Engelliyemessin Hosta Bağlı bir şey o Bot İçinde AntiJoinBot Ve AntiBotUltra Pluginlerini Yüklemeni Öneririm.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
DDoS u Plugnle Engelliyemessin Hosta Bağlı bir şey o Bot İçinde AntiJoinBot Ve AntiBotUltra Pluginlerini Yüklemeni Öneririm.
Hiç İşe Yaramıyor Bide Adamlar Bot Atınca Giremeseler Bile Serveri Çok Zorluyorlar Server Yavaşlıyor İstediklerine Ulaşıyorlar

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginle botu önlemeye kalkma lag yapabilir. Sunucunda bungeecord aktif edip sahte lobi kur kesin çözüm.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveri Zorluyor Botlar Sorun Orda Attıkça server Zorlanacak ve çökecek
Bungeecord' da sadece çakma lobi olacağı için bot atılsada pek işlemez. Pluginlerin olmaması sunucuyu güçlendirir. Botu atan arkadaş inatçıysa zorlayabilir. En fazla doğacak sorun bungeecord çöker. Plugin olmayacağı için sıkıntı olmaz, tekrar kurar.

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çakma lobi de çözüm değil. Bungecoord krarak AddressLimit eklentisini yüklerseniz bot engellenecek, sunucunuz çökecek kadar ya da lag girek kadar zorlanmayacaktır.
Ya da işletim sisteminiz Linux Centos ise iptable komutlarından bot atan kişinin ip adresini banlayarak sunucuya ping ddos ve bot atmasını engelleyebilirsiniz.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çakma lobi de çözüm değil. Bungecoord krarak AddressLimit eklentisini yüklerseniz bot engellenecek, sunucunuz çökecek kadar ya da lag girek kadar zorlanmayacaktır.
Ya da işletim sisteminiz Linux Centos ise iptable komutlarından bot atan kişinin ip adresini banlayarak sunucuya ping ddos ve bot atmasını engelleyebilirsiniz.
Sadece 2 sunucu olacak bungeecorddan digerine aktaracak kendim denedim cidden işe yarıyor

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
%99.99 bot koruması sağlayabiliriz. iletişime geçin skype : yakamozmc

DevJain

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkiye Artık Crackli dediğimiz yasal olmayan oyun ve sunuculardan kurtulmalı çünkü senin sunucun eğer premium olsaydı şu an sana kimse bot atamazdı.

rizelimico

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ddos bilmiyorum ama botu %100 engelemen mümkün mysql ile internet sitene bağla sunucuyu ve sunucuya kayıt olmak için interneten kayıt olmak gerekince bot imkansız oluyor :)

DevJain

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
maddi olarak masraf derken yıllık 20 TL den bahsediyorsan ve bunu ödeyemeyecek adam zaten sunucu açamaz.
Sunuya giriş yaparken zorluk çıkar derken tüm çekirdek sunucular bunu kullanıyor.
Dostum daha site açmak konusunda hiçbir şey bilmiyorsun 20 TL host domain aldin onla bitmiyor onun tasarımını yaptırıyosun sistemini kodlatıyorsun sistem açıklarını kapatırıyorsun o da kolay deil herkeze guvenemezsin adam kendi işine ters düşen bisi olursa diye açık bırakıyor sitede. Ayrıca database'nin onu koruyorsun yanı öyle kolay şeyler deil bu işler bunun yerine premium yapsa bot sorunu kalmaz ayrıca hangi büyük server premiumsuz?